Boğa Burç Yorumları 18 Aralık 2021

Boğa burcunun 18 Aralık 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 18 Aralık 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 18 Aralık 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 18 Aralık 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 18 Aralık 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 18 Aralık 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Aralık 2021 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün birkaç şok edici içgörü bekleyin. Sonuçta, yedek sezginiz var! O kadar da kötü değil. Vahiyleriniz sizi hayal kırıklığına uğratsa bile, en azından dramatik bir yeteneğiniz var ve bu kesinlikle bir şey için önemli.


18 Aralık 2021 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Onlarla bu kadar çok zaman geçirmek istemeniz harika ama açgözlü olmamaya çalışın.


18 Aralık 2021 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Venüs, bugün İkizler burcuna dengesiz bir açı oluştururken geri gidiyor. Bu titreşimler biraz aldatıcı gelse de, evren başkalarının sizin hakkınızda söylediklerinin veya düşündüklerinin öz değerinizi nasıl etkilediğini incelemenizi isteyecektir. Bu gece, İkizler dolunayı tezahür ediyor ve size küçük dedikodu veya söylentilerle bağlantılı herhangi bir acı veya travmayı serbest bırakma fırsatı veriyor. Bu duygular, bu tür konulara katılımınız için geçerlidir, ancak bu tür davranışları aşmanıza izin verecektir. Kötü niyetli gevezelikten bir kez ve herkes için uzaklaşmak için kendinize izin verin ve arkanız döndüğünüzde, nefret edenlerin söylediklerini daha az önemsediğinizi fark edeceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.