Boğa Burç Yorumları 13 Aralık 2021

Boğa burcunun 13 Aralık 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 13 Aralık 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 13 Aralık 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 13 Aralık 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 13 Aralık 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 13 Aralık 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

13 Aralık 2021 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu süre zarfında önemli bir dönüşüm bekleyin, Boğa. Bu, özellikle Mars'ın Yay burcuna geçişi ve seksle ilgili sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruhlar arası bağlantılar düşünüldüğünde geçerlidir. Bekar, ezici veya zaten aşık olmuş, bu cızırtılı geçiş ilham verici ve özgürleştirici olmaktan başka bir şey değil. Bununla birlikte, yakalama potansiyel olarak ego gezilerinden ve/veya önemli bir diğeriyle yaşadığınız güç mücadelelerinden kaynaklanabilir, ancak bu tür davranışlar mutlaka kalıcı değildir. Bir şey olursa, bunu okumak sizi oyunda bir adım önde yapar. Merkür ayrıca Oğlak burcunda ve carpe diem ile ilgili dokuzuncu evinizde ilk çıkışını yapacak. Bu nedenle konfor alanınızın dışına çıkmaktan korkmayın.


13 Aralık 2021 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün zor bir insanla olan güç mücadelesi tüylerinizi diken diken edebilir. Ana yola çıkın ve bir saat, hatta bir yıl sonra olayı tekrar düşündüğünüzde çok daha mutlu olacaksınız.


13 Aralık 2021 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu, ilerlemenizin stokunu almak ve sırtınızı sıvazlamak için iyi bir gün.


13 Aralık 2021 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Koç Ay'ın haritanızın bilinçaltını yöneten sektöründe ışıl ışıl parlaması ile bugün duygularınızı, düşüncelerinizi ve davranış kalıplarınızı analiz etmenizi sağlayacak. Yeni yılda değişim arzusu, 2022'de nasıl ilerleyebileceğinizi düşünürken sizi düşünceli bir alana sokacak. Neyse ki, Mars Yay burcuna geçerken ve Merkür Oğlak burcunda kamp kurarken, bugün iki gezegen kayması olacak. Hepsini bir anda dönüştürmek için baskı hissetmeyin, bunun yerine bu enerjiyi önümüzdeki haftalarda değişimi ortaya çıkarmak için kullanın. Hayatınızdan nelerin çıkarılması gerektiğini düşünün ve sonra ilerleyen yolunuzu bulmak için maneviyatınıza dönün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.