Boğa Burç Yorumları 12 Aralık 2021

Boğa burcunun 12 Aralık 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 12 Aralık 2021 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunun 12 Aralık 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 12 Aralık 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 12 Aralık 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 12 Aralık 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

12 Aralık 2021 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, meraklı üçüncü iletişim evinizi yönetiyor, ancak gizli on ikinci eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile çarpışacak. Aklınızda bir şey mi var, Boğa? İster bekar olun ister sarhoş olun, bugünün göksel havası, en derindeki duygularınızı ve duygusal özerkliğinizi yansıtmak için bir adım geri atmanızı teşvik ediyor. Üstüne üstlük, uyum peşinde koşan gezegensel yöneticiniz Venüs ile birlikte, önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi olan güç merkezi Plüton’un yanında otururken, aşk hayatınız ve öz değer duygunuzla ilgili karmik karşılaşmalara ve/veya derslere eğilimlisiniz. .


12 Aralık 2021 Pazar Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir şeye ya da birine biraz fazla mı bağlısınız? Henüz gitmesine izin veremeyebilirsin, ama en azından düşünmek için iyi bir zaman. Endişelenme – bu ayrılık düşündüğün kadar korkutucu değil.


12 Aralık 2021 Pazar Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kimin orada olup olamayacağına odaklanmak yerine, iyi vakit geçirmeye odaklanın.


12 Aralık 2021 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa, bugün kalabalıktan biraz uzaklaşın. Geçen hafta küçük krizlerden payınıza düşenden fazlasıyla uğraşıyorsunuz ve Pazar günkü hava sizi dinlenmeye üretkenliğe öncelik vermeye teşvik ediyor. Bağımsız Koç ayı, yapı arayan Satürn ile destekleyici bir bağlantı kurarak size hoş bir gerçeklik kontrolü ve topraklanmışlık hissi sağlar. Sakin ol ve istikrarı yeniden kazanmana izin ver.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.