Boğa Burç Yorumları 10 Aralık 2021

Boğa burcunun 10 Aralık 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 10 Aralık 2021 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunun 10 Aralık 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 10 Aralık 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 10 Aralık 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 10 Aralık 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

10 Aralık 2021 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bekar veya zaten romantik olarak bağlı, bu süre zarfında ilişkileriniz ve değer sistemleriniz hakkında bir dizi aydınlanma yaşıyor olabilirsiniz. Bu özellikle, felsefi dokuzuncu bilgelik eviniz, inanç sistemleriniz ve bilinmeyen bölge aracılığıyla Venüs Plüton kavuşumu için geçerlidir. Bir şeyi çok fazla düşünüyorsunuz ve büyük olasılıkla önemli bir ortaklık etrafında dönüyor. Ne de olsa İyelik Plütonu, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetir. Her iki durumda da, hem içinizde hem de çevrenizde bir şeyler dönüşüyor. Ve ilişkilere ve yatırımlara yaklaşımınızda rol oynuyor.


10 Aralık 2021 Cuma Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bazı çapkın kişiler, bir sonraki seviyeye nasıl göz teması kuracaklarını bilemeyebilirler. Utangaçlık çok güzel, değil mi? Bir sohbeti başlatmak senin omuzlarında.


10 Aralık 2021 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars ve Jüpiter arasındaki kare nihayet sona erdiğinde gerilim kırılıyor. Bugünün astrolojisi, ilk dördün Balık burcunda meydana geldiği için nispeten yumuşaktır. Boğa burcu, bu ay boyunca profesyonel topluluğunuz ve hayallerinizle duygusal olarak meşgul olabilirsiniz. Nazik Luna, kariyer hedeflerinize olan duygusal bağlılığınızı sorgular. Bir sonraki adımınızı aşırı analiz etmek yerine, bu adımı iyi niyetle atmanın zamanı gelmiş olabilir. Şefkatli ay enerjisi aynı zamanda profesyonel topluluğunuz için bir sevgi uyandırır, bu nedenle bu bağlantılara yardımları ve destekleri için teşekkür etme zamanı gelebilir!


10 Aralık 2021 Cuma Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir ev sahibi aşamasına giriyorsunuz. Evin etrafındaki şeyler şimdi özel bir çekiciliğe sahip olacak.


10 Aralık 2021 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Bir Boğa olarak, büyüleyici aşk gezegeni Venüs’ten kozmik içgörüler edinirsiniz. Cuma günü gökyüzü, Venüs’ü bir kaya ile sert bir yer arasında sıkışıp kalmış olarak bulur ve yeraltı dünyasını ele geçiren Pluto ile birleşir. Bu rahatsız edici eşleşme, hayatınızın hangi unsurlarının umutsuzca dönüşüme ve duygusal yenilenmeye ihtiyacı olduğunu anlamanıza yardımcı olur. Fazla büyümüş, uzun süredir devam eden ilişki yanılgılarının ve inançlarının artı işaretine dönüşmesini bekleyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.