Boğa Aylık Burç Yorumları Neler? Boğa Burç Yorumu Ocak 2022

Boğa burcunun Ocak ayı için burç yorumları neler? Boğa burcunun Ocak ayı neler bekliyor? Boğa burcunun Ocak ayı aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun Ocak ayı iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun Ocak ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu Ocak ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu Ocak Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Yeni bir yıl, yeni bir başlangıç ​​değil mi? Ne yazık ki, güzel yöneticiniz Venüs bu ayın başlarında Oğlak burcunu sınırlandırırken geri giderken, o kadar romantik bir şekilde ilham almıyor olabilirsiniz. Sadece sabırlı ol, Boğa. Bu oldukça kasvetli aşamadan geçtikten sonra iyi şeyler önünüzde.

2 Ocak’ta dört gözle beklenecek bir yeni ay var ve bu ay tutulmasına ciddi Oğlak burcu da eşlik etse de, bazı önemli aşk hedefleri üzerinde çalışmanıza yardımcı oluyor. Yeni Yıl kararları belirlediniz mi? Çünkü eğer yaptıysanız, onlar üzerinde çalışma zamanı. Değilse, bir yıl içinde nerede olmak istediğinizi düşünün ve gelecekte iyi bir şeyi tezahür ettirmeye başlamak için düşüncelerinizi yazın.

Beşincisi, mevcut bir ilişkinin bir sonraki seviyeye taşınmasına yardımcı olan veya hayatınıza yeni birini getiren bir Venüs-Neptün sekstilini getirir. Romantik hayallerinize inanmak artık güçlü bir etkiye sahip. Eğer hayal edebiliyorsanız, evren bu yararlı yönü bir araç olarak kullanarak onu gerçekleştirmenize yardımcı olacaktır.

Asi Uranüs, 18 Ocak’ta burcunuzdayken gerileme döngüsünü terk ediyor ve size son birkaç aydır sahip olduğunuzdan farklı seçenekler sunuyor. Bu, inançlarınıza meydan okuyan korkutucu, biraz sinir bozucu bir geçiş olabilir, ama bunda yanlış olan ne? Arada bir aşkın rahatlık alanından çıkmak sana zarar vermez.


Boğa Burcu Ocak Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Venüs’ün Oğlak burcundaki ay yürüyüşü tüm ay sürer ve kariyeriniz söz konusu olduğunda, en azından ayın ilk iki buçuk haftasında sizi arka planda kalmaya teşvik eder. Boğa, işinizin statüsünü ve unvanını takıntı haline getirmek yerine, işinizi nasıl daha iyi yapabileceğinize odaklanmak en iyisidir.

19 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçtiği anda tüm bunlar değişecek. Ama üzülme. Onlara ne kadar iyi bir takım oyuncusu, meslektaş ve işçi olduğunuzu ve işinizi ne kadar sevdiğinizi gösterdiğiniz sürece üzerinize gölge düşmez.

On sekizinci ayda güneşinizle hizalanan kuzey ay düğümü size birçok başarı ve pozitiflik sunuyor. Merkür gerilemesi 25 Ocak’ta haritanızın kariyer sektöründen çıktığında, biraz rahatlayacaksınız. Almaya istekliysen başarı senin olabilir.


Boğa Burcu Ocak Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

2022 ve kararlarınızdan biri, 1 Ocak’ta Merkür Kova’ya girdiğinde ciddi bir ortak bulmak. Eski sevgililerinizi bir kenara bırakın ve buna değer birini bulun. Oğlak burcunun ikinci ayındaki yeni ayında maceralı bir randevu gecesi planlayın. Randevunuzla yeni bir yer keşfederek konfor bölgenizden çıkın.

Ancak, 14 Ocak’ta Merkür geri giderken romantizminizi DL’de tutun. Halka açık olmak, aşkınızı daha başlamadan mahvedebilir. On yedinci Yengeç dolunayı sırasında ayak işlerini birlikte yürütecek bir randevu planlayın. Birini tanımak istiyorsan, Boğa, bak bakalım ne yiyecek alıyorlar.

19 Ocak’ta güneş Kova burcuna girerken #ilişki hedeflerinizin ne olduğunu düşünüyor olacaksınız. Romantizme yaklaşımınızı yeniden şekillendirmenin zamanı gelmiş olabilir. Konfor alanınızın dışına çıkmaya devam edin ve 24’ünde Mars Oğlak burcuna geçtiğinde her zamanki tipiniz olmayan biriyle çıkın. Aşk olabilir.

Aşk nihayet 29 Ocak’ta Venüs doğrudan gittiğinde ilerler. Flört sorunları yaşıyorsanız, gerekli netliği kazanacaksınız. Hâlâ bekarsanız, otuz birinci Kova yeni ayındaki bazı flört uygulamalarında oturum açarak herkesin kaynaşmaya hazır olduğunuzu bilmesini sağlayın.


1 Ocak 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

En iyi atışınız hemen geliyor! Bu tatlı kızla farklı bir yaklaşım denemek isteyebilirsiniz. Cesaret senin tarzın olmayabilir ama en azından duygularını biraz daha açık bir şekilde gösterebilirsin.


1 Ocak 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Düşünme aşamasına giriyorsunuz. Ruh halinize açık olun ve onları takip edin.


1 Ocak 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Dün gece arkadaşlarınızla dua ederken çok eğlendiyseniz, ayın Yay burcunda seyahat etmesiyle günün ilk bölümünde toparlanma modunda olacaksınız. Bununla birlikte, dışarıda bir gece geçirdikten sonra kendinizi emzirmek tek başına bir hareket olmak zorunda değildir, bu nedenle arkadaşlarınızı onarıcı bir brunch için dışarı davet etmekten çekinmeyin. Akşam yaklaşırken, ay sabırlı Oğlak burcuna geçerken biraz sessiz iç gözlem yapmak için arkadaşlarınıza veda edin. Muhtemelen sosyalleşmeye ara vermeniz gerekecek, bu da ruhsal benliğinizle ve 2022 için belirlediğiniz hedeflerle yeniden bağlantı kurmanızı sağlayacak.


Boğa Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

Yeni bir başlangıç

Boğa, Ocak ayı sizin için birçok yeni fırsatın açıldığı heyecan verici bir ay olacak gibi görünüyor. 1 Ocak’ta haberci Merkür Kova’ya ve yüksekten uçan bir bölgeye hareket ederken, en yenilikçi fikirlerinizi ve planlarınızı harekete geçirebilmek için organize olmanın zamanı geldi. Başkalarını etkilemek istiyorsanız, dehanızı ortaya çıkarın ve kesinlikle yapacaksınız.

Saniyedeki heyecan verici yeni ay ile birlikte uzak ufuklar ve yeni fırsatlar sektörünüze vurgu yapılıyor. Yeni deneyimleri, özellikle de geleceğinizi renklendirebilecekleri kucaklamak için bir çağrı olabilir. Bu, denenmiş ve gerçek olanı aramanın değil, erişiminizi genişletmenin ve hevesli bir kaşifin zihniyetini geliştirmenin zamanıdır.

Zeki Merkür, 14 Ocak’ta iki ucu keskin bir kılıç olabilen geri hareketine başlayacak. Bir yandan, gecikmeler yaşayabilir veya bir şeyi yeniden yapmanız gerekebilir. Bu, yüksek uçan bir bölgede gerçekleştiğinden, hatalarınız herkesin görebileceği bir yerde olabilir, bu nedenle önümüzdeki üç hafta boyunca ekstra özen göstermenizde fayda var. Öte yandan, uzun süredir devam eden sorunların cevapları ortaya çıkabilir ve bir rahatlama kaynağı olabilir.

On yedincisinde, Yengeç burcunda ve oldukça duygusal olabilecek konuşma ve düşünce sektörünüzde güçlü bir dolunay var. Belki de duygularınızı paylaşmaktan kendinizi alamıyorsunuz ve bu sizi savunmasız bıraksa da, havayı temizleyebilir ve başkalarını durumunuza karşı uyarabilir.

19 Ocak’ta güneş Kova burcuna geçtiğinde, yeteneklerinizi tanıtmanın ve en iyi becerilerinizi sergilemenin zamanı geldi. Leo’nun kitabından bir yaprak alın ve bu sefer ilgi odağı olmanın tadını çıkarın.

Son olarak, kişisel gezegeniniz olan sevgili Venüs, sizin için bir dönüm noktası olabilecek yirmi dokuzuncu ayda doğrudan dönüyor. Önemli bir karar vermekten vazgeçtiyseniz, nereye gittiğiniz konusunda kesinlik kazandıkça, kafa karışıklığı ortadan kalkabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.