Başak Yıllık Burç Yorumları 2022

Başak burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Başak burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Başak burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 2022 Yılı Yıllık Burç Yorumu

Bu, geçen yıl kendiniz için belirlediğiniz hedefleri aşmanız gereken bir yıl, Başak. Hızlı hareket eden ana gezegeniniz olan Merkür’ün sizi doğal olarak hızlı ve tetikte kıldığını bilmek yardımcı olur, böylece burçtan burçlara kolayca geçiş yapabilir ve buna göre uyum sağlayabilirsiniz. Her aşamada gözünüz hedefinizde olsun ve her seferinde onları karşılamak veya aşmak için çalışıyorsunuz.

En dikkate değer olanı, elbette, Merkür’ün bu yıl 14 Ocak – 3 Şubat, 10 Mayıs – 3 Haziran ve 9 Eylül – 2 Ekim (burcunuzdan geçerken) arasında gerçekleşen olağan üç retrograd döngüsüdür. Yöneticiniz Merkür ile özellikle gerileme dönemleriyle uyum içindesiniz ve bunlardan hem daha fazla etkilenebilir hem de onları çoğundan daha iyi havalandırabilirsiniz. İş anlaşmalarını bozabilecek yanlış iletişimlere ve seyahat planlarını etkileyen mekanik sorunlara dikkat edin.

Dünyevi, analitik ve düzenli doğanızın en çok takdir edilmesi gereken ağustos sonu ile eylül sonu arasındaki bir noktada özel gününüzü kutlayacaksınız. Yaz sezonu sona erdiğinde, işleri düzene sokmak için can atacaksınız, bu nedenle temizlik, organize etme ve artık yaşam tarzınıza uymayan şeylerden kurtulmaya çok zaman harcayacaksınız. Bu aynı zamanda sağlık sorunlarına odaklanmak için de iyi bir zaman, bu nedenle rutin testleri ve doktor ziyaretlerini şimdi göz ardı etmeyin.


Başak Burcu 2022 Yılı Yıllık İlişki Burç Yorumu

Aşk, senin için tutku ve romantizmden daha fazlasıdır Başak, ama bu, 2022’de romantik, tutkulu anlardan payını almayacağın anlamına gelmez. Sevgi dolu Venüs, yılın beşinci evinin akraba dünya burcu Oğlak’ta gerilemeye başlıyor. zevk ve eğlence ve sizi bu alanlarda kısıtlayabilir. Partnerinizin size şimdi gevşemenizi söylediğini duyarsanız, nedenini anlayacaksınız.

Yine de Merkür tarafından yönetilen havadar İkizler’de yeni bir ay Mayıs ayının sonunda geliyor ve bu size gerekli flört etme gücünü verebilir ve ilişkinizin tüm alanlarında kelimeleri kendi avantajınıza kullanmanıza yardımcı olabilir. Partnerinize randevu gecesi nerede buluşacağınızla ilgili ayrıntıları veriyor veya ön sevişme olarak kulağına yaramaz bir şey fısıldıyor olun, sözlü oyununuz tam yerinde ve geçen yıl kaçırmış olabileceğiniz romantik anlardan bazılarını elde etmenize yardımcı oluyor.

Asteroid Vesta kendini adama ve bağlılığa odaklanmıştır ve Ağustos sonundan Kasım sonuna kadar deneysel Kova’da zaman geçirdiğinden, rutininizi biraz değiştirmekle ilgilenebilirsiniz. Çoğu Başak gibiyseniz, cinsel bir rutubete girme eğilimindesiniz ve bu geçiş sizi konfor alanınızdan çıkarmaya ve rahat ettiğiniz şeylere karşı yeni ve muhtemelen arzu edilen alternatiflere maruz bırakmanıza yardımcı olabilir.


Başak Burcu 2022 Yılı Yıllık Aşk Burç Yorumu

Bu yıl sizi aşkı bulmaktan alıkoyacak pek çok şey var, ancak bunu bir öncelik haline getirirseniz mutlu ve gelişen bir aşk hayatınız olabilir. Tabii ki, yıla hırslı Oğlak burcunda geri giden Venüs ile, içinden çıkılması zor bir pişmanlık döngüsüne saplanmış olabilirsiniz.

Mart ortasında burcunuzda olan dolunay, kritik doğanızı ortaya çıkarabilir ve sizin imkansız derecede yüksek standartlarınıza uymaya yetecek kadar iyi biri olup olmadığını merak etmenize neden olabilir. Küçük bir tavsiye, Başak: Bu biraz seçkinci düşüncelerin hiçbirini yüksek sesle söyleme. Öyle demek istemeseniz bile, bu tam anlamıyla ay tutulması sırasında bu şekilde karşımıza çıkacak.

Bununla birlikte, romantik Venüs, Ağustos ortasında ateşli, heyecan verici Aslan’a ulaştığında, görmezden gelmesi imkansız biriyle sıcaklığı artırmaya hazır olacaksınız. Bu geçişi çevreleyen gösterişli enerji sizi daha dışa dönük ve spontane yapar ve ilk hareketi yapmak muhteşem bir gece ya da uzun vadeli bir şeyle sonuçlanabilir. Sonucu bilmemek onu daha da elektrikli hale getiriyor!

Asteroit Eros, tutku ve arzuyla (ve bazen de bükülmelerle) bağlantılıdır, burcunuzla birlikte Eylül ayının başından Ekim ayının başına kadar seyahat eder ve seks ve yakınlığa karşı çok sağlık bilincine sahip bir bakış açısı getirir. Evet, sen güvenli seks yapmakta ısrar eden “o” kişisin! Ve bu iyi bir şey, Başak. Mutlaka bir mikrop fobisi veya OKB teşhisi konmamış olsanız da, temizlik ve güvenlik konusunda ısrar etmekte (veya bir partnerden bir STD testi istemekte) kesinlikle yanlış bir şey yoktur!


Başak Burcu 2022 Yılı Yıllık İş Burç Yorumu

Bu yıl istediğini elde etmek için açık fikirli olmaya hazır mısın, Başak? Ciddi Satürn, on iki ay boyunca sıradışı Kova ile bağlantılı olduğundan, kariyerinizde işe yaramayan şeyleri temizlemeye ve onu daha fazla memnuniyet sağlayacak bir şeyle değiştirmeye gerçekten odaklanmanın zamanı geldi. Ayrıca, ağ kurma ve daha fazla grup veya profesyonel birliklere katılmanın yanı sıra, gençlere danışmanlık yapmak veya evsizlere yardım etmek için gönüllü olmak veya işgücüne yeniden girişleriyle hapsedilmek gibi topluluğunuza katkıda bulunmak da kesinlikle fayda sağlayacaktır.

Genişleyen Jüpiter, büyüme ve fırsatlar gezegenidir, bu nedenle Nisan ortasında rüya gibi, sezgisel Balık burcunda Neptün ile oluşturduğu nadir kavuşum için uyanık olun. Sadece birkaç gün sürmesine rağmen, bu geçiş, finansal konulara ilişkin algınızı onların gerçekliğine karşı etkileyebilir. Bu süre zarfında yanlış bir hamle yapmak, mutlu bir beklenmedik duruma veya maliyetli bir hataya neden olabilir. Gerçek sonuçları bir süredir bilinmeyebilecek olan.

Devrim niteliğindeki Uranüs, bu yıl para gurusu Boğa ile seyahat etmeye devam ettiği için değişiklikler de kaçınılmazdır, ancak bu geçiş sırasında spontane para hareketleri önerilmez. Bazı inanılmaz fırsatların şüphesiz farkında olmanıza rağmen, bu onların sizin için doğru fırsatlar olduğu veya onlara yatırım yapmak için doğru zaman olduğu anlamına gelmez. Bull’un muhafazakar doğası nedeniyle birkaç iyi fırsatı kaçırabilirsiniz, ancak bu transit sırasında üzgün olmaktansa paranızı güvende tutmak daha iyidir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.