Başak Haftalık Burç Yorumları (6 Aralık – 12 Aralık Haftası)

Başak burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası için burç yorumları neler? Başak burcunu 6 Aralık – 12 Aralık haftası neler bekliyor? Başak burcunu 6 Aralık – 12 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 6 Aralık – 12 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir ilişkideki yükümlülüklerinizi gözden geçiriyorsunuz. Başak, bir aşk bağı güçlenebilir. Hafta, 6 Aralık Pazartesi günü, Mars'ın Akrep burcunda, anlaşmalar evinizde, romantizm evinizde Plüton'a altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Her ilişkide, romantik bir ilişkide bile karşılıklı bir şeyler vardır. Bugün, siz ve sevgiliniz, her birinizin bağlantınıza ne katkıda bulunduğunu tartışıyor olabilirsiniz. Bu, bu ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşımanıza yardımcı olabilir. 7 Aralık Salı günü, evinizin ve ailenizin evinizdeki Yay burcundaki Merkür, ilişkiler evinizde Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapıyor. Başak, sevgilini tatil için eve getirme konusunda ailenle konuşuyor olabilirsin. Aile tatil kutlamalarının nerede yapılacağını tartışıyor olabilir. Belki senin evinde, annende ya da büyükannendedir. Her konumun avantajları ve dezavantajları vardır ve hepiniz seçenekleri tartıyorsunuz.

Başak Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Herkes bir sanatçıya veya sanatçıya ilgi duyar ve haftanın ilk bölümünde Ay'ın Oğlak burcunda seyahat etmesi, haritanızın kişisel ifadeyi yöneten bölümünü harekete geçirmesiyle, becerilerinizi geliştirmenin zamanı gelmiş olabilir. Bu enerjiyi, brülördeki tüm tutku projelerine odaklanmak ve mükemmelleştirmek için kullanın ya da ilham alan tarafınızın oynamasına izin vermek için zanaat mağazasına bir gezi yapın. Sevgili Başak, haftanın ilerleyen günlerinde ay rüya gibi Balık burcuna geçtiğinde romantizm yolunu bulacak. Bu ay yerleşimi, auranıza yumuşak ama çekici bir hava katacak ve gözünüze kestirdiğiniz tüm taliplerin dikkatini çekmenize yardımcı olacak. Luna'nın kaderin düğümleriyle sert bir t-kare girdiği bu günde enerjinizi kime verdiğinize dikkat edin. Bu kozmik iklimde geçmişten gelen ilişki kalıplarını tekrarlamak kolay olurdu, bu nedenle kalpte deja vu yaşamaya başlarsanız gardınızı yüksek tutmak isteyeceksiniz. Karşılaştığınız biri size toksik eski bir kişiyi hatırlatıyorsa, bağları koparıp aşkı başka birinin kollarında aramanız daha iyi olur.

Başak Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Başak, Merkür tarafından yönetilen bir burç olarak, projelerde, profesyonel ilişkilerde ve sözleşmelerde gezinirken etkili iletişimin ne kadar önemli olduğunu zaten biliyorsunuz. Aklınıza takılan bir proje veya yaratıcı bir yaklaşım varsa, 5-7 Aralık Pazar günleri arasında, Mars altmışlık Pluto sayesinde sesini duyurmak için yeterli zamanınız olabilir! Fikirleriniz duyulmayı gerektirdiğinden, tonunuz agresif değilse de iddialı olabilir. Özellikle size bir kişi olarak hitap eden bir proje veya yaratıcı çaba varsa, fikirlerinizde özellikle kararlı olabilirsiniz. Bununla birlikte, Mars ayrıca tüm hafta Jüpiter ile kare açı yaptığından, sesinizi ve sanatsal vizyonunuzu daha fazla aşılamakta zorluklar olabilir. Meydan, etkili konuşma yoluyla yaratıcı çözümler gerektirir. Esas olarak diğer tarafla nasıl konuşacağınızı planlamak için başlangıçta geri çekilmeniz gerekebilir. Ton, çim ve zamanlama çok önemlidir! Özellikle iş yerinizde genişletmek istediğiniz bir şey varsa. Balık burcunda ilk dördün 10 Aralık Cuma günü olduğundan, ortaklıklarınızda harekete geçerek kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. İşinizde istediğinizi elde etmek için nazik bir ses ve yumuşak bir yaklaşım gereklidir.

Başak Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Çalışanlarınızın onlara ne yapacaklarını ve nasıl yapacaklarını söyleyecek birine ihtiyacı olduğundan, organizasyon becerileriniz Pazartesi günü ekstra kullanışlı olacaktır. Haftanın ortasında sizi şaşırtan koşullara uyum sağlamanız gerekecek, ancak doğru oynarsanız, hızla bir fark yaratabileceksiniz. Haftanın ikinci yarısı sizin için mükemmel olacak, bu yüzden etrafınızın doğru insanlarla çevrili olduğundan ve zamanı geldiğinde onlarla bağlantı kurabildiğinizden emin olun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.