Başak Burç Yorumları 9 Aralık 2021

Başak burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 9 Aralık 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Aralık 2021 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sıkıcı yapılacaklar listenizi öğüttükten ve bunlarla ilgilendikten sonra, ay sonunda taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla rüya gibi Balık’ta ilk kez sahneye çıkıyor. Herkes bir günü hak eder – sen bile Başak. Bekar da olsanız da, ayın ışıltısı haritanızın bu alanına duygusal bir vurgu getiriyor. Birini düşündüğünüzde ve aradıklarında hissettiğiniz bu duyguya benzer şekilde, bu ay geçişi ile ilgili her şey ilahi güç tarafından besleniyor. Telepatik iletişim çok mu? Mars aynı zamanda meraklı üçüncü iletişim evinizden geçiyor, bu nedenle sezginizin yerinde olduğunu söylemek güvenli. Bunu sorgulama.


9 Aralık 2021 Perşembe Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Aile ile biraz zaman geçirmenin zamanı geldi. Elbette, aileler biraz güçlük çekebilir, ancak uzun zaman oldu ve sizi gördüklerine çok sevinecekler. Ve büyük ihtimalle eğleneceksin.


9 Aralık 2021 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars kare Jüpiter sayesinde iş yerindeki iletişimsel gerginliğe rağmen, bugün özellikle yaratıcılığınızla güçlenmiş hissedebilirsiniz! Venüs, yaratıcı kendini ifade etme ve sanatsal vizyon sektörünüzde Plüton ile kavuşum yaptığında, ilhamın size kolayca geldiğini görebilirsiniz. Başak burcu, bu kavuşum sizi ayakta durmanız ve işteki yaratıcı dönüşlerinizi ve kendini ifade etme araçlarınızı savunmanız için güçlendirebilir. Mars kare Jüpiter’in gerilim büyüsü de bu kavuşum sayesinde kırılabilir, çünkü hem herkesi memnun edecek hem de işi dönüştürecek akıllı bir atılımınız olabilir.


9 Aralık 2021 Perşembe Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bırakın işler yoluna girsin. Ve eğer bir ilişki ya da fikir başarısız olursa, olması gerekiyordu.


9 Aralık 2021 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Dikkatinizi dünyanızdaki yakın ilişkilere çevirin, Başak. Karşıt empatik Balık burcunda Ay’ın varlığı, sizi en yakın ilişkilerinizdeki duygusal alışverişe daha yakından bakmaya çağırıyor. Durumunuza bağlı olarak, ilgi alanlarını veya ortakları sevme eğiliminde olmak için biraz zaman ayırın. Luna’nın kozmik bağlantılardan yoksun olması, işleri yerden kaldırmayı zorlaştırıyor, bu nedenle tamamen ortak çabalara girişmekten vazgeçin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.