Başak Burç Yorumları 7 Aralık 2021

Başak burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü neler bekliyor? Başak burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 7 Aralık 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Aralık 2021 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Duyduğun her şeyi bir tuz tanesi ile al Başak. Anlaşmalardan, uzlaşmadan ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla gezegen yöneticiniz Merkür ve puslu Neptün arasındaki bugünün belirsiz karesi, belirsizlik, huzursuzluk ve genel kafa karışıklığı duygularını tetikleyebilir. Fikrinizi anlatmakta sorun mu yaşıyorsunuz? Eh, şimdi nedenini biliyorsun. Üstüne üstlük, iletişim sektörünüzdeki Mars ile detay odaklı altıncı evinizdeki yaşamdan daha büyük Jüpiter arasındaki pervasız bir kare, işleri gerçekte olduğundan çok daha büyük gösterebilir. Sonradan pişman olacağın bir şey söylemeden önce düşün.


7 Aralık 2021 Salı Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İş bugün büyük bir sıkıntı ama patron ya da kötü müşteriler yüzünden değil. Bu sefer akranların seni çıldırtıyor, bu yüzden çizgiyi aştıklarında onlara hemen karşılık vermekten çekinme!


7 Aralık 2021 Salı Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars, Plüton’a altmış açı yapmaya devam ederken, fikirlerinizi veya bakış açınızı iş yerinde heyecanla ifade etmeniz nispeten kolay olabilir. Bununla birlikte, Mars ayrıca iletişimsel gerilimi gösteren Jüpiter ile kare açı yapıyor. Başak burcu, bakış açınızda daha kararlı ve tonunuzda daha güçlü olabileceğiniz için, gerilim iletişim tarzınızdaki bir değişiklikten gelebilir. Meslektaşlar bu değişiklik karşısında şaşırabilirler. Merkür Neptün ile kare açı yaptığından, bakış açınızı netleştirmek veya gerçekleri ortaya çıkarmak zor olabilir. Konuşmalarınızın nereye gitmesini istediğinize dair net bir yön ile bugünün transitlerinde gezinmeye çalışın.


7 Aralık 2021 Salı Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İstemiyorsanız kaynaklarınızı paylaşmak zorunda değilsiniz. Önce kendini tedarik et.


7 Aralık 2021 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün topu yuvarlamaya hazırsın Başak. Ay, çözüm arayan Kova burcuna doğru kayar ve sizi mevcut iş projelerinizdeki herhangi bir gevşekliği almaya ve yapılacaklar listenizden bir şeyler çıkarmaya teşvik eder. Luna’nın topraklanmış Satürn ile birleşmesi güne ciddi ve istikrarlı bir ton katarak odaklanmayı kolaylaştırır. Başka bir yerde, öfkeli Mars, vizyon sahibi Jüpiter ile karşı karşıya gelerek, iş hedeflerine uygulamak için hoş bir enerji patlaması sağlar.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.