Başak Burç Yorumları 6 Aralık 2021

Başak burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Başak burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 6 Aralık 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Aralık 2021 Pazartesi Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Harika enerjiniz, bazı ilginç şeyler bulmanız gerektiği anlamına geliyor! O yüzden bugün biraz yalnız zaman geçirin. Biraz derin düşünmeniz gerekiyor ve bunu kesintisiz olarak yapabilmeniz gerekiyor.


6 Aralık 2021 Pazartesi Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Geçmişteki iş sorunları sizi rahatsız etmek için geri gelebilir – büyük bir personel sarsıntısını izleyin.


6 Aralık 2021 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Pazartesi günkü gökyüzü, kalp meseleleriyle uğraşmaya gelince şaşırtıcı derecede güçlü, Başak. Ay, günü gerçekçi Oğlak burcunda ilerleyerek, yolunda bağ kuran Venüs ve değişim talep eden Plüton ile birleşerek geçirir. Bu eşleştirme, özellikle romantizm, seks ve yaratıcı projeler söz konusu olduğunda, ifade edilmemiş hayal kırıklıklarıyla son derece dürüst bir şekilde başa çıkmanıza yardımcı olur.


6 Aralık 2021 Pazartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Günlerdir çekiciliğiniz ve baştan çıkarmanız var. Bu özellikle ay, Venüs ve güç merkezi Plüton’un aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinizde parıldamasıyla belirgindir. Bu, en şık kıyafetlerinize dikkat çekmek için yeterli bir neden değilmiş gibi, hipnotik Plüton, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla kırmızı-sıcak Mars ile uyum içinde olacak. İşi kastediyorsun ve sözlerin tatlı bir zehir damlıyor. Bir gerçek bombası ya da şehvetli bir itiraf olsun, işi bitirmek için can atıyorsunuz. Mutlu avlar Başak.


6 Aralık 2021 Pazartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş yerindeki tutkularınız hakkında konuşmak, Mars’a altmışlık Plüton’da doğal olarak gelebilir. Başak, iş yerinize yeni bir şey davet etmek için mükemmel olan profesyonel beyin fırtınalarınız hakkında inanç ve heyecanla konuşabilirsiniz. Ancak Mars, Jüpiter ile kare açı yaptığı için herkes tarafından alınmayabilir. Kare, uzlaşmanın gerekli olduğunu gösterir. Evet, çok değerli fikirleriniz ve katkılarınız var ama bu herkesin sizinle aynı fikirde olacağı anlamına gelmiyor. Karşı tarafın söyleyeceklerine açık olun ve profesyonel projelerinizi hayata geçirmek için onlarla ortada buluşmaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.