Başak Aylık Burç Yorumları Neler? Başak Burç Yorumu Ocak 2022

Başak burcunun Ocak ayı için burç yorumları neler? Başak burcunun Ocak ayı neler bekliyor? Başak burcunun Ocak ayı aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun Ocak ayı iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun Ocak ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu Ocak ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu Ocak Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Hızlı düşünen yöneticiniz Merkür, 1 Ocak’ta dünya burcu Oğlak ile ortak olduğu için düşünceleriniz oldukça ciddi, ancak ikinci olarak Merkür özgür düşünen Kova’da, düşüncelerinizin bilinmeyen bölgelere sürüklenmesine izin veriyor. Romantik sorunlarınıza çözümleriniz ne kadar yenilikçi ve eksantrik olursa, bu hafta çözmeleri o kadar kolay olur.

Yılın ilk Merkür geri giden döngüsü on dördünde başlıyor, Merkür hala mantıklı Kova ile eşleşiyor. Önümüzdeki birkaç hafta içinde aşk hayatınızda işler ters gittiğinde (ki ters gidecektir), işleri düzeltmek için Su Taşıyıcısı’nın istekli bireysellik ve benzersizlik duygusuna güvenebilirsiniz.

Kış güneşi ayrıca 19 Ocak’ta Aquarius’un asi hava sahasına sürüklenir ve önümüzdeki ay ya da öylesine, sistemi alt etme havasındasınız. Romantik hareketlerinizi her zamanki rutininizden değiştirmek kolay olmuyor, ancak sonuçlara değer!

Merkür, ileri mantığınızın ve doğuştan gelen sorumluluk duygunuzun gerçekten lehinize çalışabileceği yirmi dördüncü günde tekrar Oğlak burcuna geri dönerken hala geriliyor. mevcut veya potansiyel bir partnerde çok çekici bir kalitedir.


Başak Burcu Ocak Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Merkür’ün 14 Ocak’ta başlayıp 3 Şubat’a kadar sürecek olan geriye doğru yolculuğu, kariyerinizi sarsacak – ama iyi bir şekilde. Bazı iş arkadaşlarınızın pozisyonlarından istifa ettiğini ve terfi almanız için size çok fazla alan bıraktığını görebilirsiniz.

Bununla birlikte, kalifiye olup olmadığınız veya hatta eski rollerine yaslanmak isteyip istemediğiniz konusunda bir belirsizlik var. İlk başta cazip gelse de, para ve garanti eksikliği ve yapmanız gereken iş miktarı nedeniyle sizin için doğru olmayabilir.

Bu yılki sloganınız daha çok değil, daha akıllı çalışmaktır. Bazen yapabileceğinizden fazlasını üstlenmeye çalışma tuzağına düşersiniz, ki bu önümüzdeki yıl yapmak istediğiniz şeyin tam tersidir. Başkalarının dağınıklığı nedeniyle tamamlanması sonsuza kadar süren küçük görevlerle boğulmuş durumdasınız, bu yüzden ekibinizin ayrılması sizi çok zorlayacak. On kişinin işini yapmak zorunda kalmadığınızdan emin olmak için patronunuzdan daha fazla kişiyi işe almasını isteyin.


Başak Burcu Ocak Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Yeni bir yıl Başak ve flört havuzuna geri atlamadan önce, Merkür 1 Ocak’ta Kova’ya girdiğinde herhangi bir toksisiteyi önlemek için bazı sağlıklı sınırlar belirleyin. ikincisi, onu ilk buluşma için ideal bir gece yapıyor.

Sıcak randevularınız, 14 Ocak’ta Merkür’ün gerilemesi sizi işinizde boğmaya bıraktığında beklemek zorunda kalabilir. On yedinci Yengeç dolunayı sırasında en iyi arkadaşlarınızı çağırın ve birlikte romantik sıkıntılarınız için ağlayın.

19 Ocak’ta Güneş Kova’ya girdiğinde bir veya iki randevuda çalışmak için programınızda esnek olun. iyi eğlenceler!

Venüs 29 Ocak’ta tekrar direkte döndüğünde flört hayatınız nihayet tüm hızıyla devam ediyor ve “birini” aramanın tüm baskısı olmadan tekrar flört etmenin zevkini bulmanızı sağlıyor. Bununla birlikte, otuz birinci Kova yeni ayında aşk hayatınızı düzenlemeye başlamak ve kimin potansiyel bir sevgili olduğunu ve kimin geçici bir fantezi olduğunu düşünmek isteyebilirsiniz.


1 Ocak 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

O zihnin bazen biraz korkutucu oluyor ve şu anda ne kadar zeki olduğunu gösteriyorsun. Arkadaşlarınızdan geçen bir şey sizin için çok açık, bu yüzden nazikçe onlara bildirin.


1 Ocak 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sığ fikirler ve insanlar çekici değildir. Özü ve kalıcı şeyleri arayın.


1 Ocak 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Dün gece arkadaşlarınız varsa, muhtemelen geride kalan karışıklığın katı gerçekliğine uyanacaksınız. Neyse ki, Ay Yay burcunda seyahat ederken, muhtemelen birkaç arkadaşınız da burada kaldı ve temizlik konusunda size yardım etmekten fazlasıyla istekli olacaklar. Düzenli bir evde uyanacak kadar şanslıysanız, lezzetli bir kahvaltı hazırlayarak veya en sevdiğiniz kitapla baş başa kalarak evdeki mutluluğu kucaklamanın yollarını aramalısınız. Akşam yaklaşırken, yeni yılda imajınızı nasıl iyileştirmek istediğinizi düşünün ve faturaya uymayan eski kıyafetlerden kurtulun.


Başak Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

Kendini ifade etmek

2022’nin bu ilk ayı olan Başak boyunca, vurgu kendini ifade etme, yaratıcılık ve romantizm üzerindedir. 19 Ocak’a kadar burada güneş, yeteneklerinizi tanıtmanız ve bunun sizi nereye götürdüğünü görmeniz için size ilham verebilir.

Venüs retro evresindeyken, zaman zaman kendinizden şüphe ettiğinizi ve imposter sendromundan muzdarip olduğunuzu görebilir. Bunun seni yemesine izin verme. Ne olursa olsun kendinizi ortaya koymaya cesaret edin ve yakında birçok hayranınız olduğunu göreceksiniz.

Oğlak burcundaki yeni ay yeni bir başlangıca işaret edebilir ve birdenbire ortaya çıkabilir. Bunun sizin için işe yarayacağını düşünüyorsanız, onunla devam edin. Dürtüye dayalı herhangi bir eylemden kaçının, ancak sizin için iyi sonuç verebileceğinden taze ve yenilikçi fikirlerle uğraşın.

Yöneticiniz Merkür, 14 Ocak’ta Kova burcunda geri hareketine geçtiğinden, kendinizi hızlandırmanız gerekebilir. Rutinler bozulabilir ve gecikmeler meydana gelebilir. Bunun için önceden hazırlanmak size çok yardımcı olabilir.

On yedinci, iyi bir şekilde duygusal bir dokunuş olabilecek bir kutlama veya başka bir sosyal olayla çakışabilir. Bu gün Yengeç burcundaki dolunay duygularınızı artırabilir ve bunlar, vermeniz gereken herhangi bir karara rehberlik edebilir.

Rutinlerinizi ve yaşam tarzınızı baştan yaratmaya hazır mısınız? Güneşin 19 Ocak’ta Kova burcuna geçmesi bu süreci başlatabilir ve sizi farklı şeyler yapmaya teşvik edebilir. Gerçekten neyi başarmak istiyorsun? Bu, başarabilmeniz için zamanınızı organize etmek için iyi bir fırsattır.

Ateşli Mars, altı haftalık bir konaklama için yirmi dörtte Oğlak burcuna geçerken yaratıcılık ve romantizm hız kazanıyor. Bir romantizme, yaratıcı bir fırsata veya mükemmelleştirmek istediğiniz bir beceriye daha fazla çaba göstermeye hazır olabilirsiniz. Siz de hırslı bir ruh halinde olabilirsiniz ve bu, istediğinizi elde etme kararlılığınızı artıracaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.