Balık Haftalık Burç Yorumları (6 Aralık – 12 Aralık Haftası)

Balık burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası için burç yorumları neler? Balık burcunu 6 Aralık – 12 Aralık haftası neler bekliyor? Balık burcunu 6 Aralık – 12 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 6 Aralık – 12 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yeni bir şey öğreniyorsunuz. Balık, dünyanı genişletiyorsun. Hafta, 6 Aralık Pazartesi günü, eğitim evinizde Mars'ın Akrep'te olmasıyla, topluluk evinizde Oğlak burcundaki Plüton'a altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Balık, belki kurabiye süslemesi veya ikebana (Japon çiçek aranjmanı) üzerine bir ders almaya cüret ediyor olabilirsiniz. Belki de bir ders vermeye hazırlanıyorsunuz, insanları çevrimiçi olarak bir araya getirerek onlara nasıl blog yazacaklarını veya YouTube kanallarını nasıl başlatacaklarını gösteriyorsunuz. Bugün, başkalarıyla ilgileniyorsunuz ve yol boyunca öğreniyorsunuz. 7 Aralık Salı günü, itibar evinizde Yay burcundaki Merkür, kendi Balık burcunuzda Neptün ile kare açı yapıyor. Bugün, başkalarının gözünde yükseliyorsun. Biraz ün ve kesinlikle daha fazla takipçi kazanabilirsiniz. Balık, bu, sosyal medyaya mesaj göndererek veya tatil mektupları göndererek başkalarına ne yaptığınızı bildirmek için iyi bir gün.

Balık Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Oğlak ayı, haritanızın topluluğu yöneten kesimini harekete geçirdiğinden, haftanın ilk bölümünde arkadaşlarınızı görme havasında olacaksınız. Bununla birlikte, bu tür toplantıları planlama sorumluluğu büyük olasılıkla size düşecektir, bu nedenle biraz sosyalleşmeyi umuyorsanız ağır kaldırmanız gerekecek. Neyse ki, bu titreşimler aşkınızı karışıma dahil etmek için mükemmel bir fırsat sunuyor. , bu nedenle, amaçlarınız hakkında fazla ileri görüşlü görünmeden onları dahil etmenin bir yolunu bulmaya çalışın. Şu anda dikkatinizi çeken kimse yoksa, bazı arkadaşlarınızdan size uygun olabilecek bir arkadaşını getirmelerini isteyin. Ayın burcunuza girdiği dokuzuncu günden itibaren oldukça meşgul olacağınız için haftanın ortasında alçakta kalmaya çalışın. İnsanlar şirketiniz ve tavsiyeniz için sizi arayacak, ancak dikkatiniz için yarışanlara kendinizden çok fazla vermemeniz önemli olacak. Ay ve Neptün'ün güneşe karşı sert bir t-kare oluşturduğu onuncu ayda, bunu hatırlamak özellikle önemli olacaktır. İnsanlar şu anda sınırlara kolayca saygı duymayacaklar, bu nedenle gerektiğinde bunları uygulama konusunda kararlı olmanız gerekecek.

Balık Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Başkaları sana inanıyorsa, neden yeteneklerinden şüphe ediyorsun, Balık? Mars, 5-7 Aralık Salı günleri arasında Pazar gününden Plüton'a altmış açı yapacak ve mümkün olduğu kadar çok şey öğrenme ve deneyimleme dürtünüzü harekete geçirecek! Her fırsat, sizi ideal profesyonel yolunuza daha da yakınlaştıran bir öğrenme eğrisi olabilir. Umarım, topluluğunuz yalnızca profesyonel keşiflerinizi desteklemekle kalmaz, aynı zamanda sizi doğru yöne yönlendirebilir. Herhangi bir ipucu olup olmadığını görmek için alanınızda eğitim aldığınız veya yön için yaslandığınız kişilere ulaşmak isteyebilirsiniz. Bununla birlikte, bazı bağlantıları rekabet olarak da görebilirsiniz, bu nedenle kime ulaştığınız konusunda stratejik olun! Mars da haftanın çoğu için Jüpiter ile kare açı yaptığından, özgüveninizle mücadele edebilirsiniz. Eşsiz becerilerinizi ve yeteneklerinizi ifade etme fırsatlarınız olabilir, ancak ne kadar ileri gidebileceğinizden şüphe duyabilirsiniz. Becerilerinizi piyasaya sürdüğünüzde kendinizden emin olun. Yeteneklerinize güvendiğinizde büyük olasılıkla bir miktar başarı görecek veya hissedeceksiniz! Son olarak, 10 Aralık Cuma günü burcunuzdaki ilk dördün, profesyonel kimliğinizin yeni bir yönünü harekete geçirmek için mükemmel bir zaman.

Balık Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Adamlarının bu hafta başlarında tuhaf pembe dizileriyle seni süpürmesine izin verme. Direnmek zor olacak, ama onu gerçek tutmanın bir yolunu bulacaksın. Haftanın ortası boyunca meşgul olun ve tüm detayları bilme konusunda çok fazla endişelenmemeye çalışın – bunların hepsini daha sonra anlayacaksınız. Hafta sonu size geçmişten beri borçlu olan birinden bir sürpriz getirecek, bu yüzden iletişim kanallarınızı açık tutun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.