Balık Haftalık Burç Yorumları (20 Aralık – 26 Aralık Haftası)

Balık burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası neler bekliyor? Balık burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 20 Aralık – 26 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 20 Aralık – 26 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yeni iş fırsatları mümkün. Balık, meleğin seni izliyor.

Hafta, 19 Aralık Pazar günü, kariyer evinizdeki Yay burcunda güneşin melekler evinizde Jüpiter ile altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, beklentilerinizin ötesinde fırsatlara sahipsiniz. İş değiştirmek istiyorsanız, yeni bir fırsat için cennete bir dua göndermenin tam zamanı. Mevcut işinizde kalmak istiyorsanız, bu mesajı koruyucu meleğinize gönderin. Bugün, ihtiyacınız olan şey için göksel yardım alabilirsiniz.

20 Aralık Pazartesi günü topluluk evinizde Oğlak burcundaki Merkür, mahalle evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapıyor. Balık, bugün bölgenizdeki muhtaç ailelere oyuncak veya yiyecek dağıtmak için yerel bir kuruluşla çalışıyor olabilirsiniz. Bir kreşi desteklemek için bir bağış toplama etkinliğine yardım ediyor veya sanat ve el sanatları satıyor olabilirsiniz. Tatil alışverişi yapıyorsanız, yerel işletmeleri desteklemek için iyi bir zaman.


Balık Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ay Yengeç burcunda ilerlerken, haftanın ilk bölümünde enerjinizi kendinizden ve en yakın arkadaşlarınızdan başkasına vermeyin. Evren, yeni bir romantik ortaklığa dönüşmek yerine sizi benzersiz yapan şeyleri kucaklamanızı isteyecektir. Bu dönemi, en çok sevdiğiniz aktiviteler ve insanlarla zaman geçirerek moralinizi yükseltmeye yardımcı olmak için flörtten küçük bir tatil olarak düşünün.

Ayın Başak burcuna geçtiği 24 Aralık’ta flört hayatınız daha fazla çekiş kazanacak ve haritanızın aşk ilişkilerini yöneten bölümünü harekete geçirecek. Bir süredir oyunun dışında kaldıysanız, flört profilinizi güncellemeyi veya sıfırdan başlamayı düşünebilirsiniz. Bu aynı zamanda, başkalarının başarısız olduğu yerlerde size sonuçlar getirebilecek yeni çevrimiçi tanışma platformlarını keşfetmek için de iyi bir zaman olabilir. Venüs’ün dönüştürücü Plüton ile bağlantı kurduğu yirmi beşincide, aşk etrafındaki enerji güçlü hissedecek. Bu enerjiyi derin düşünmek ve potansiyel bir eşte ne bulmayı umduğunuzu ve ayrıca hangi kırmızı bayraklara dikkat etmeniz gerektiğini yazmak için kullanın. Bu titreşimler tamamen ilişki kalıplarını kırmakla ilgilidir, bu yüzden bu listeyi yaparken deneyimden ödünç almak tamamen kabul edilebilir.


Balık Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Hafta boyunca transitler ortaya çıktıkça, şu anda köşenizde olan insanlarla ne kadar ilerleyebileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz, Balık.

Venüs istasyonları 19 Aralık Pazar günü Oğlak burcunda geri hareket ettiğinde, topluluklar ve hayaller sektörünüz duraklıyor. Şu andan Şubat 2022’ye kadar, profesyonel ağınızın sizin için nasıl çalıştığını ve hangi profesyonel hedeflerin gerçekleştirilebileceğini yeniden düşünüyor olabilirsiniz. Bağlantılarınızda bir değişiklik fark edebilirsiniz, potansiyel olarak bazı meslektaşlarınıza yaklaşırken diğerleri kaybolur. Özellikle bir hayalin peşinden diğerine gitmeyi seçerseniz, ağınızın bile değişmesi muhtemeldir. 22 Aralık Çarşamba günü güneş Oğlak burcuna girdiğinden, özellikle vizyonunuzu destekleyen bir ağ bulmak için motive olabilirsiniz. Bu ortaya çıktıkça, Satürn de tüm hafta geri giden Uranüs ile kare açı yapacak. Kare, gizli yetenek ve zayıflık sektörünüzü çekerek, finans ve değer sektörünüzde biraz gerginliğe neden olur. Bu meydanda inovasyonunuzun, yaratıcılığınızın ve çılgın deha anlarınızın değerini görmekte zorlanabilirsiniz. Meydan, benzersiz profesyonelliğinize güvenmenizi teşvik ediyor.


Balık Burcu 20 Aralık-26 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Her türlü eylem veya duygu üzerinde düşünmeyi tercih eden garip bir enerji sayesinde, bu haftanın başlarında ihtiyacınız olan tek şey saf beyin gücünüz olacak. Serebral tutarsanız, kolaylıkla gezinebileceksiniz. Çarşamba gününden itibaren kendinizi harika hissedeceksiniz ve herhangi bir sorunun derin nedenlerini anlamanız sayesinde, neredeyse ihtiyacı olan herkese yardım edebileceksiniz. Hafta sonu senin için oldukça tuhaf olacak, ama sana karşı kullanılmadığı zaman tuhaflıktan zevk alıyorsun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.