Balık Haftalık Burç Yorumları (13 Aralık – 19 Aralık Haftası)

Balık burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası için burç yorumları neler? Balık burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası neler bekliyor? Balık burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 13 Aralık – 19 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta geleceğinizi kendi ellerinize alıyorsunuz. Balık, büyümeye hazırsın.

12 Aralık Pazar günü itibar evinizde Güneşin Yay burcunda, güven evinizde Balık burcunda Neptün ile kare açı yapmasıyla hafta başlıyor. Ekibinizin (veya belki de tüm şirketin) önünde duruyor, şirketin nasıl büyüdüğü ve yeni yılın beklentileri hakkında konuşuyor olabilirsiniz. Balık, bu bir liderlik rolü kapmak için senin fırsatın. Zaten sorumlu değilseniz, başarı yolunda ilerlemek için neler yapabileceğiniz hakkında patronunuzla konuşun.

14 Aralık Salı günü, Oğlak burcundaki Merkür, kariyerden türetilen para evinizde, haritanızın en üstünde Mars’a yarı altmışlık yapar. Yeni bir iş arıyorsanız, daha iyi bir maaş için pazarlık yapmak için harika bir zaman. Bir işletmeniz varsa, bazı ürünleriniz veya hizmetleriniz için fiyatlarınızı yükseltmeyi düşünün.


Balık Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Mars Yay burcuna geçerken ve Merkür Oğlak burcuna geçerken haftanın başında çok fazla hareket olacak. Etrafınızda olup biten enerjiye karşı çok hassas olduğunuz için, kozmosta işlerin oturmasını beklerken arka koltuğa geçmeniz gerektiğini hissediyorsanız sorun değil. Toros ayı, joker karakter Uranüs’e uyum sağlarken, on dördüncü ayın size heyecan verici haberler getirmesi muhtemel. Bu yeni bilgi, aşık olduğunuz kişiye ve hatta bazı arkadaşlarınıza bakış açınızı değiştirebilir, ancak tüm hikayeyi alana kadar boş dedikoduların sizi yönlendirmesine izin vermemeye çalışın.

18’inde, Venüs retro yolculuğuna başlıyor, bu yeni ilişkilere başlamak için ideal bir zaman değil. Bununla birlikte, arkadaşlık için yalnız hissediyorsanız, “faydaları olan arkadaşlar” türünde bir düzenlemeyi benimsemek tamamen kabul edilebilir, ancak hem sizin hem de arkadaşınızın dinamiğinizin koşulları hakkında tamamen net olduğundan emin olmanız gerekir. İkizler dolunayı da bu gün meyvelerini verecek ve haritanızın evi yöneten bölümünü harekete geçirecek. Bu enerjiyi içeride kalmak için bir bahane olarak kullanın ve gerekirse biraz yeniden düzenleme yaptığınızdan emin olun.


Balık Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kariyer aktivasyonu hayaller ve toplumsal destekle başlar, Balık.

Hafta boyunca Venüs, topluluk, hayaller ve ağ sektörünüzü etkileyecek olan Oğlak burcundaki Plüton ile kavuşum yapacak. İş odaklı Oğlak etkisi, kariyerinizi bağlantılarınız aracılığıyla tatlı bir şekilde dönüştürmek için mükemmeldir. Hangi rastgele bağlantının sizi doğru fırsata götüreceğini asla bilemeyeceğiniz için ağınızda ekstra aktif olmak için ideal bir hafta olabilir. Bu birleşim ayrıca herhangi bir kariyer planının, paranın tezahürlerinin ve hayalinizdeki iş hedeflerinin ayrıntılarını ortaya çıkarmak için mükemmeldir. Merkür 13 Aralık Pazartesi günü katıldığından, profesyonel topluluğunuzdan kişilerle iletişim kurmak daha kolay olacaktır. Merkür, profesyonel hayallerinizi ve bunları gerçekleştirme adımlarını yazmanızı isteyebilir. Ayrıca Mars, profesyonel başarı ve kariyer sektörünüzü ateşleyen değişken Yay burcuna girecek. Mars sürüşü devreye girmeye hazır, bu nedenle yolunuzda önemli ilerleme kaydederek özellikle üretken olmaya hazır olun. Daha sonra Satürn, 16 Aralık Perşembe günü geri giden Uranüs ile kare açı yapmaya başlıyor. Yılın son karesi sizi iletişim yeteneklerinizi yükseltmeye teşvik ediyor, bu da her türlü iletişim kaygısından kurtulmanız anlamına geliyor.


Balık Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında, arkadaşlarınız için yaptığınız her şey üzerinde biraz fazla durabilirsiniz, ancak mümkün olduğunca kaymasına izin vermeye çalışın. Onlara ihtiyacın olduğunda senin için orada olacaklar. Çarşamba günü hayat bulanıklaşıyor, ancak bulanıklıkla aranız iyi, bu nedenle özellikle iş veya okul söz konusu olduğunda oldukça başarılı olmayı bekleyin. Yine de bu şans hafta sonu boyunca sürmeyecek – boş bir vardiyayı doldurmak veya yukarıdan başka yarı kötü haberler almak için çağrılabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.