Balık Burç Yorumları 7 Aralık 2021

Balık burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü neler bekliyor? Balık burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 7 Aralık 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Aralık 2021 Salı Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, bugün Kova burcunda pragmatik Satürn ile çarpışacak ve gizli onikinci kapanış evinizi, gizli gündemlerinizi ve sahne arkasındaki her şeyi harekete geçirecek. Aklında ne var, Balık? Ayın romantik beşinci aşk, tutku ve kendini ifade etme evinizi yönettiği göz önüne alındığında, Luna’nın görev yöneticisi gezegenine yakınlığı, ayık bir pratiklik ve hatta belki de karamsarlık katıyor. Kendinizden şüphe etmeyin; kalbin istediğini ister. Ayrıca, Merkür ile zorlu gezegen hükümdarınız Neptün arasındaki zorlu bir kare, bu zamanda hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı anlamına gelir. Ani kararlar vermeyin. Üzerinde uyu.


7 Aralık 2021 Salı Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yaratıcı dürtüleriniz tamamen kontrolden çıktı, bu yüzden çıldırın ve kimsenin fark edip etmediğini görün. Siz farkına bile varmadan, mahallenize veya sosyal çevrenize ulaşan bir sonraki büyük şey olacaksınız. Ama sorun değil. Biraz şöhreti hak ediyorsun.


7 Aralık 2021 Salı Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyerinizde yeni zirvelere ulaşma gücü, Mars altmışlık Plüton’un altında mümkündür. Bununla birlikte, Mars da Jüpiter ile kare açı yaptığından, hangi yol veya fırsatların zaman ayırmaya değer olduğunu yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Balıklar, farklı şeyler deneyimlemek veya birden fazla beceriyi geliştirmek isteyebileceğiniz için hangi fırsatların en olumlu etkiye sahip olacağını görmekte zorlanabilirsiniz. Merkür de bugün Neptün ile kare açı yaptığından, mesleki eğitim fırsatlarınızı düşünmeye teşvik ediliyorsunuz. Her şeyi düşünün, ancak ne yapmak istediğinize dair net bir fikriniz olana kadar taahhütte bulunmaya devam edin.


7 Aralık 2021 Salı Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Rolü şu anda belirsiz olsa bile, yeni bir kişi hayatınızda bir güç olacak.


7 Aralık 2021 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Dünyadan saklanmanın en iyi olduğu günler vardır, Balık. Bunu çok iyi biliyorsunuz ve Salı gökyüzü size bazı mücadelelerin yalnızlık içinde çözülmeye değer olduğunu hatırlatmak için burada. Yönetici gezegeniniz, ileri görüşlü Jüpiter, bugün sinirli Mars’tan düşmanca bir ziyaret alıyor. Bu eşleştirme, sizi canlılık ve enerjiyle doldururken, planlarınıza bir miktar stres ve çekişme de ekleyebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.