Balık Burç Yorumları 29 Aralık 2021

Balık burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Balık burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 29 Aralık 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Aralık 2021 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önemli bir bilgi parçası için uyanık olun, Balık. Bu, özellikle sosyal medya aracılığıyla sizden uzakta olan birine aşık olanlarınız için geçerlidir, çünkü büyük olasılıkla özel birine göz kulak oluyorsunuzdur. Ne de olsa, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerden oluşan yedinci evinizin göksel hükümdarı olan anlayışlı Merkür ile, onbirinci eviniz, sosyal ağlarınız ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla Plüton ile yıllık kavuşumuna yaklaşıyor. bilinçli zihninizden gizlenmiş olan şimdi yüzeye çıkarılıyor. Dikkat etmek.


29 Aralık 2021 Çarşamba Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu sizin için bir akıl sağlığı bakım günü, yani. Diğer herkes senin umursadığın tek şey için delirebilir. Duygusuzmuş gibi görünebilirsin ama aslında sadece günün enerji akışını takip ediyorsun.


29 Aralık 2021 Çarşamba Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Balıklar, geçen hafta Venüs retrosu Plüton ile kavuşumdayken profesyonel sosyal medya platformlarınız, ağ fırsatlarınız, bağlantılarınız ve hatta özlemleriniz konusunda takıntılı olabilirsiniz. Bu kavuşum sona ermiş olsa da, geri giden Venüs şimdi Merkür ile kavuşum yapıyor. Bu yeni bağlantı, her ortamda önemli profesyonel kişilerle bağlantı kurmak veya bağlantıda kalmak için mükemmeldir. Kariyerinizle ilgili herhangi bir anahtar kelime öbeği, blog veya gönderiyi yeniden yazmanın zamanı bile olabilir. Hatta sizi yeni bir profesyonel yöne yönlendiren bir konuşma bile yapabilirsiniz. Anahtar, tüm olasılıklara açık olmaktır!


29 Aralık 2021 Çarşamba Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yaratıcı bir kıvılcım mı bekliyordunuz? Bugün tam olarak ihtiyacınız olanı alacaksınız!


29 Aralık 2021 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Hepimiz zaman zaman ruhsal olarak biraz kopuk hissediyoruz, küçük Balık ve günümüzün ay, Satürn ve Uranüs arasındaki kozmik t-kare, sezgisel olarak kendinizi farklı hissetmenize neden olabilir. İçgüdülerinize güvenmek şu anda kolay olmayacak. Dürüst olmak gerekirse, mantıklı bir yaklaşım size üçüncü gözünüzden daha iyi hizmet edebilir. Neyse ki, bu enerji öğle yemeğini geçmeyecek ve gün gelişmeye devam ederken evrenle bağlantınızı bir kez daha hissetmeye başlayacaksınız. Hâlâ biraz kaybolmuş hissediyorsanız, Luna rüya gibi Neptün’ü öperken bu akşamı kendinize bir günlük tutmak veya tarot kartları çekmek için bir fırsat olarak kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.