Balık Burç Yorumları 22 Aralık 2021

Balık burcunun 22 Aralık 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 22 Aralık 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Balık burcunun 22 Aralık 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 22 Aralık 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 22 Aralık 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 22 Aralık 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Aralık 2021 Çarşamba Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, sorumlu altıncı günlük ritüelleriniz, özen ve hizmet eylemleriniz ile göz kamaştırırken, sıkıcı listenizdeki Balık ile cesurca mücadele ederken adımınızda benzersiz bir cesarete sahip olabilirsiniz. En iyi kısım? Gözden kaçırmak zor, özellikle de halka açık onuncu şöhret evinizdeki Ay'ın ateşli Mars'a üçgen açı yapmasıyla. Başka bir deyişle, birinin dikkatini çektiniz ve diyelim ki o kişi şikayet etmiyor. Karanlık tarafta, Luna'nın Satürn'e muhalefeti, süreçte kısıtlama ve/veya sınırlama duygularını tetikleyebilir. Bu olursa, bu bastırılmış enerjilerin bir kısmını serbest bırakmak için fiziksel bir çıkış ve/veya sağlıklı bir alışkanlık bulmaya çalışın.


22 Aralık 2021 Çarşamba Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün gördüğünüz bir şey kalbinize çarpıyor ve genellikle oldukça geri çekilseniz bile sizi harekete geçmeye zorluyor. Belki bir mektup yazıyorsun, ama daha büyük olasılıkla adım atıyor ve doğrudan müdahale ediyorsun.


22 Aralık 2021 Çarşamba Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Toplanmaya hazır ol, Balık! Bugün güneş, burcunuzu seksen yapan ve topluluk, teknoloji ve hayaller sektörünüzü etkileyen Oğlak burcuna giriyor. Altmışlık, işaretinizi biraz daha sabit olmaya ikna eder, bu da hayallerinizi kovalamak için topraklanmak için mükemmeldir. Oğlak mevsimi, benlik algınızı profesyonel ağınız ile uyumlu hale getirir. Venüs retrosu işe yaramaz bağlantıları ayıklarken, güneş enerjisi sizi doğru topluluklarda hizalar. Profesyonel ağınızda hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olarak lider olduğunuzu görebilirsiniz. Mesleki çevrenizde tanınır hale gelirseniz şaşırmayın!


22 Aralık 2021 Çarşamba Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Aklın sesi olmaya hazır olun – beklediğiniz rolü üstlenin.


22 Aralık 2021 Çarşamba Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah gökyüzünde ateşli bir üçlü üçgen oluşturacak ve hepimizdeki tutkulu tarafı ortaya çıkarırken kolektif havayı güçlendirecek. Gruptaki en hassas işaretlerden biri olarak, topraklı kalmanız ve auranızı korumanız konusunda ekstra dikkatli olmanız gerekir. Havada asılı duran çok fazla enerji varken, karşılaştığınız insanlardan yayılan ateş karşısında bunalmış hissetmek kolay olacaktır. İçinde yürümek üzere olduğunuz enerji kasırgasına hazırlanmanıza yardımcı olması için güne başlamadan önce bir meditasyon seansı veya egzersiz yapmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.