Aslan Haftalık Burç Yorumları (6 Aralık – 12 Aralık Haftası)

Aslan burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunu 6 Aralık – 12 Aralık haftası neler bekliyor? Aslan burcunu 6 Aralık – 12 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 6 Aralık – 12 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıAslan burcu 6 Aralık – 12 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sorumluluğu üstlenmek için adım atıyorsunuz. Leo, bu senin doğal halin. Hafta, 6 Aralık Pazartesi günü, Mars'ın Akrep burcunda, vakıflar evinizde, iş evinizde Plüton'a altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, takıma liderlik etmek için adım atabilirsiniz. Leo, bir toplantının sorumluluğunu alabilir ve olası bir planın kusurlarına işaret edebilirsin. Şirketiniz için bir halkla ilişkiler krizini zarafet ve aplomb ile halledebilirsiniz. Doğal yeteneklerinizi şirketinize fayda sağlamak için kullanıyorsunuz ve iş arkadaşlarınız bunu takdir ediyor. 7 Aralık Salı günü romantizm evinizde Yay burcundaki Merkür, samimiyet evinizde Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapıyor. Leo, kapıya "rahatsız etmeyin" işareti asmak isteyebilirsin. Bugün sevgilinizle aranızda baharatlı bir zaman olabilir. Yeşil ışık gönderiyorsun. Tüm sistemler bir harekettir. İşler hiçbir zaman düz bir şekilde ılıktan cazip hale gelebilir.

Aslan Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Çoğu sağlıklı ilişkinin güçlü bir benlik duygusuyla geldiği ve bağlılığın dışında sağlıklı bireylerin yaşadığı yaygın bir bilgidir. Gerçek aşkın peşindeyseniz, çok yönlü bir insan olarak bağlılığa girebilmeniz için kendinizde ve kariyerinizde iyi hissettiğinizden emin olmanız önemlidir. Sağlığınız, günlük rutinleriniz ve geleceği kesin olan aşka hazırlanmanıza yardımcı olacak profesyonel hedeflerinizi kontrol etmek için haftanın ilk bölümünü kullanın. Ayın Kova burcuna girdiği yedinci günden itibaren romantik hayatınız daha aktif hale gelecek ve haritanızın ilişkileri yöneten bölümünü harekete geçirecektir. Bu süre zarfında, özellikle ayın, burcunuzun hükümdarı olan güneşle yararlı bir bağlantı paylaştığı sekizinci ayda, aktif bir sosyal yaşam sürdürmeniz önemli olacaktır. Bazı arkadaşlarınızı küçük bir gece için bir araya getirmeye çalışın ve yolunuza çıkan tatlılarla flört etmekten çekinmeyin. Şu anda özel birini görüyorsanız, onu sıradan bir akşam için dışarı davet edin, ancak merak ve macera duygunuzu harekete geçirecek benzersiz etkinliklere odaklanmaya çalışın.

Aslan Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kariyerinizi genişletmek için artan fırsatlar olduğundan, taahhütlerinizi dengelemek zor olabilir, Leo. Mars, 5 – 7 Aralık Pazar günleri arasında Plüton'a altmışlık açı yaptığında, ev ve iş arasında seçim yapmakta biraz saldırganlık olabilir. Bununla birlikte, Mars tüm hafta boyunca Jüpiter ile kare açı yaptığından gerilimin artacağı kesin. Kare, biraz uzlaşma gerektirebilecek bir engeli veya sorunu gösterir. Soruna tekrar tekrar saldırabilirsiniz, ancak çok az başarı elde edebilirsiniz. Bir şey varsa, kare hoşgörüyü teşvik eder, böylece almak için verebilirsiniz. İşyerinde başarılı olmak için bir anlaşmayı ihlal etmek veya ilişki dinamiklerini değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Neyse ki, 9 ila 11 Aralık Perşembe günleri arasında Venüs'ün Plüton ile kavuşum yaptığı haftanın sonuna doğru taahhütlerinizi yönetmek daha kolay olabilir. Kavuş, çalışma sektörünüzü güçlendirerek, yapabileceğiniz daha yetkili bir role adım atmanıza izin verir. buna göre delege edin. Son olarak, Balık burcundaki ilk dördün ay, profesyonel gücünüz ve rolünüzü şefkatle yönlendirmek için nazik ama sezgisel bir teşvik olabilir.

Aslan Burcu 6 Aralık – 12 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü sinirleriniz cildinizin yüzeyine oldukça yakın olacak, bu yüzden küçük şeylerin sizi çok fazla etkilemesine izin vermemeye çalışın. Hafta ortası çok daha iyi olacak ve hemen hemen her şeyi yapabileceğinizi hissedeceksiniz. Birisi saf varlığınız tarafından havaya uçurulacak, bu yüzden iyi bir enerji bekleyin. Para sorunları haftanın sonlarında ortaya çıkabilir, ancak felaket olmayacaklar. Bununla birlikte, onlarla uğraşmak için uzun zaman harcamanız gerekebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.