Aslan Haftalık Burç Yorumları (13 Aralık – 19 Aralık Haftası)

Aslan burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 13 Aralık – 19 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 13 Aralık – 19 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta romantik bir bağlantı mümkün. Leo, sihir olabilir.

12 Aralık Pazar günü, romantizm ve macera dolu evinizde Güneşin Yay burcunda, samimiyet evinizde Neptün’e kare açı yapmasıyla hafta başlıyor. Aşkı arıyorsanız, bu hem ruhsal hem de fiziksel düzlemde uzanmak istediğiniz zamanlardan biridir. Ne istediğinizi dua veya meditasyon yoluyla görselleştirin. Belki gül tütsü ya da nag champa yakın. Ve sonra çevrimiçi flört sitelerine gidin ve bazı insanlarla bağlantı kurun. Leo, bugün şansın yaver gidebilir.

14 Aralık Salı günü, iş evinizdeki Oğlak burcundaki Merkür, risk alma evinizde Yay burcundaki Mars’a yarı altmışlık açı yapıyor. İş yerinde harika bir fikriniz olabilir. Bu, insanlara zamandan, enerjiden ve hatta paradan tasarruf sağlayabilir, ancak şu anda amiriniz ve CEO’nuz bunu duymakla ilgilenmiyor. Bunun bir fikir olup olmadığına bakın, aksi takdirde kendiniz yapabilirsiniz, not edin ve yönlerin daha hayırlı bir şekilde sıralanmasını bekleyin.


Aslan Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Güneş gezegeninizin yöneticisi olduğunda, bu armatürün altına yerleştirilen her türlü enerjiyi alarak mevsimlerle birlikte her zaman gelgitler ve akarsınız. Yay burcu tüm hızıyla devam ederken, eğlenceyi kucaklarken hayatı kutlama havasında olacaksınız. Bu titreşimler sizi herhangi bir partinin hayatı olarak konumlandıracak ve bu da potansiyel arkadaşların dikkatini çekmenize yardımcı olabilir. Mümkün olduğunda dışarı çıkmaya çalışın ve dikkatinizi çeken herkese birkaç flört bakışı gönderdiğinizden emin olun.

13 Aralık’ta, iletişimsel Merkür’ün açık Yay’dan stoik Oğlak’a doğru yol aldığı büyük bir değişim meydana gelecek. Önümüzdeki birkaç hafta içinde insanlarla daha derin bir düzeyde bağlantı kurmanın daha zor olduğunu görebilirsiniz, çünkü bu gezegensel yerleşim insanların duvar örmesine neden olabilir. Birdenbire dünyanın soğuduğunu hissederseniz, bunu kişisel algılamayın. Ortalık er ya da geç ısınacaktır. İkizler dolunayı, insanların konuşkan taraflarını bir kez daha ortaya çıkaracak ve size ilişkilerinize giren tüm engelleri aşma şansı verecek. Sadece kalbin meseleleri hakkında stres yapmamaya çalış. Ay ve Venüs arasındaki dengesiz bir açı, eğer rahat bir eğilimi koruyamazsanız, sizi sarmallara gönderebilir.


Aslan Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İş kolay gelse de, kariyerinizle ilgili doğru kararlar vermek bu hafta biraz strese neden olabilir, Leo.

Venüs ve Plüton arasındaki bir haftalık bağlantı sayesinde günlük iş sektörünüz ve rutin akışlarınız. Dünyevi birleşim, günlük iş hayatınızı istikrarlı bir şekilde dönüştürür ve muhtemelen işi oldukça eğlenceli hale getirir. Birleşim sırasında profesyonel ilişkilerinizde daha fazla güç yaşayabilirsiniz. İşinizin değeri de artabilir! 13 Aralık Pazartesi günü Merkür, kavuşum hedeflerinizi iletmenizi sağlayan bir araya geliyor. Mars Pazartesi günü Yay burcuna girdiğinden, yaratıcılığınız iyimserlikle besleniyor. Mars, özellikle işinize daha fazla yetenek katmak istiyorsanız, sizi son derece kendini ifade etmeye yönlendiriyor! Günlük iş akışınız rahat olsa da, 16 Aralık Perşembe günü Satürn geri giden Uranüs ile kare açı yapmaya başladığında biraz gerginlik yaşayabilirsiniz. Yılın üçüncü ve son karesi sizden, uzun vadeli değerini sürdürebilecek olgun taahhütlerde bulunmanızı istiyor. kariyer ilerlemesi. Şubat ortasını ve Haziran ortasını düşünün. Ortaklıklarınız, sözleşmeleriniz ve anlaşmalarınız mesleki gelişiminizde nasıl bir rol oynadı? Önceki karelerdeki olaylar, ne bekleyebileceğinizi ve son kareyi nasıl ele alacağınızı ima edebilir.


Aslan Burcu 13 Aralık-19 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Sosyal hayatınız bu haftanın başlarında artacak ve Cuma gününden çok önce birkaç randevu alabilirsiniz. Büyük bir şey için iyi bir şans olabileceğini düşünmüyorsanız, herkese eşit ilgi göstermeye çalışın. Çarşamba ve Perşembe günleri, doğru yöne gittiğinizden emin olmak için geri adım atıp bir süre kendi işinizi düşünmeniz gerekecek. Hafta sonu maceralı olacak – gözlerinizi tamamen farklı bir dünyaya açan yeni bir heyecan bulmalısınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.