Aslan Burç Yorumları 9 Aralık 2021

Aslan burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 9 Aralık 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 9 Aralık 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Aralık 2021 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu haftanın canlandırıcı ay-Jüpiter kavuşumundan sonra – ilişki sektörünüze vurgu ve bazı beklenmedik kaos getiren – ay, nihayet samimi sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh-ruh bağlantılarınız aracılığıyla büyüleyici Balık’a kayar. Aynı anda çok fazla gibi geliyor, ama sevgilinizin zihni, bedeni ve ruhuyla tamamen birleşme konusunda rahat hissediyor musunuz, Leo? Yoksa bu fikre karşı kendinizi kısıtlanmış ve/veya isteksiz mi hissediyorsunuz? Sizi bu yeni başlangıca karşı koyan her ne ise, bu süre zarfında vurgulanacak. Yakalayış? Bekar veya romantik bir ilişki içinde olun, günümüzün astro-hava koşullarında kendinizi aşırı derecede genişletmeye eğilimli olduğunuz için ilişkinizde gerekli sınırları belirlemeniz önemlidir.


9 Aralık 2021 Perşembe Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu, enerjinizi biriktirmeniz ve gelecek hakkında hayal kurmanız gereken günlerden biridir. Bugün çok fazla bir şey yapmayacaksın ve harika hissettirecek.


9 Aralık 2021 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Leo, Mars-Jüpiter karesinde gezinirken, Venüs, rutinleriniz, alışkanlıklarınız ve iş sektörünüzde Plüton ile kavuşum yaptığından, dikkatiniz öncelikle bugün işe dönüyor. Mesleki taahhütlerinize yerel taahhütlere göre öncelik vermeniz gerekebilir, ancak bu mutlaka kötü bir şey değildir! İş odaklı birleşim, faydalı dönüşümü gösterir. Başarılı olma arzunuzun yoğunlaştığını görebilirsiniz, bu nedenle projeler veya yükümlülükler üzerinde uzun zaman harcayabilirsiniz. Meslektaşlarınız, üretkenliğiniz hakkında yorum yapabilir, bu da profesyonel katkılarınız için takdir ve onaylanmanızı sağlayabilir.


9 Aralık 2021 Perşembe Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün kazandıklarınıza sahip çıkın. Sahip olduklarınızı yakınınızda tuttuğunuzdan emin olun.


9 Aralık 2021 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Evren bugün sizi kendi hayal gücünüzün dünyasına çağırıyor Leo. Ay, rasyonel Kova’dan ayrılır ve rüya gibi Balık’a sürüklenir, çevrenize karşı duyarlılığınızı arttırır ve ilişki konularında duygusal bölünmeleri vurgular. Terapötik bir çabaya girişmek ve bir çıkış sağlamak için düşüncelerinizi not etmek için ideal bir gün. Luna’nın teklif eksikliği, mükemmel bir “istediğiniz gibi yapın” türünden bir gün sunuyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.