Aslan Burç Yorumları 7 Aralık 2021

Aslan burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü neler bekliyor? Aslan burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 7 Aralık 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Aralık 2021 Salı Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar, ezik veya zaten romantik bir şekilde bağlı olsanız da, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizdeki Mars ile ilişki sektörünüzdeki cömert Jüpiter arasındaki günümüzün yaşamdan daha büyük karesi, nezaketsiz olduğu kadar ilham verici olabilir. Başka bir deyişle, genel olarak kelime kusması ve duygusal patlamalar bu süre zarfında muhtemeldir, Leo. Üstüne üstlük, meraklı Merkür, paylaşılan kaynaklarla ilgili sekizinci eviniz aracılığıyla puslu Neptün ile çatışacak ve sevgi arzunuz ile önceki taahhütlerinize yönelme gereksiniminiz arasında sürtüşme yaratacaktır. Bir kaya ile sert bir yer arasında sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Ama bu da geçecek.


7 Aralık 2021 Salı Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendinizi kapatmaya çalışmayın. Bunu işlemeniz gerekiyor. O seksi kızla bir an önce konuşman önemli. Bunu yapmazsanız, başka biri onlara baskın yapacak ve aşk için mükemmel bir fırsatı kaçırmış olacaksınız.


7 Aralık 2021 Salı Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Leo, dışarıda, Mars’a altmışlık Plüton transiti, iş-yaşam dengenizde gezinmenize yardımcı oluyor. Oldukça iyi bir arada tutuyormuş gibi görünebilirsin. Bununla birlikte, Mars Jüpiter’le kare açı yapmaya devam ederken, tüm taahhütlerinizi yerine getirmek giderek daha zor olabilir. Mesleki ve kişisel iş yükümlülüklerinizi yerine getirmek için artan bir stres olabilir. Merkür bugün Neptün ile kare açı yaptığından, nasıl hissettiğinizi veya ne zaman yardıma ihtiyacınız olduğunu anlatmakta sorun yaşayabilirsiniz. Biri size bir el uzattığında kabul edin ki başınızı suyun üstünde tutabilesiniz!


7 Aralık 2021 Salı Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün yeni bir şeyler öğrenmeye kendinizi zorlayın. Sürprizler sizi bekliyor.


7 Aralık 2021 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Salı günü gökyüzü, odağını dünyandaki romantik olaylara çekiyor, Leo. Ayın karşıt burcunuzdaki geleceğe yönelik Kova’daki varlığı, en yakın ilişkilerinizdeki alış-verişi düşünmenizi sağlayarak ihtiyaçlarınızı ve sınırlarınızı daha iyi ele almanıza yardımcı olur. Başka bir yerde, harekete geçen Mars, genişleme arayışındaki Jüpiter ile kesişiyor ve sizi ortak çabalarda cesur hamleler yapmaya itiyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.