Aslan Burç Yorumları 6 Aralık 2021

Aslan burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 6 Aralık 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Aralık 2021 Pazartesi Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Biri sınırlarını aştı ve yanlış insanlara ne yapmaları gerektiğini söyledi ve sizin onu temizlemeniz gerekiyor. Öyleyse geri çekil ve o duruma gerçekten iyi bak.


6 Aralık 2021 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün ekip çalışmasıyla dağları yerinden oynatabilirsiniz, bu yüzden tüm birlikleri bir araya toplayın.


6 Aralık 2021 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Zanaatına nasıl yaklaştığın konusunda bir şeylerin değişmesi senin için sürpriz değil, Leo. Yetenekli Oğlak burcu ayı, değer veren Venüs ve dönüştürücü Plüton ile birleşirken, evren sizi bu arenada düğümleri çözmek için biraz zaman harcamanız için dürtüyor. Bu duygusal olarak heyecan verici eşleşme, sizi gerçekten ne yapmak istediğinizi kabul etmeye ve yolunuza çıkan tüm engelleri ortadan kaldırmaya iter.


6 Aralık 2021 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gözün ödülde olsun Leo. Hareketli Mars ve hipnotik Pluto arasındaki bugün için için için yanan altmışlık açı, sizi dürtü, kararlılık ve dayanıklılıkla güçlendirecek. O özel biri için kalp gözleri var mı? Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olan Venüs’ün altıncı iş evinizden geçişi, işyerinde veya belki de hızlı bir kahve molası sırasında aşkı bulma olasılığınızı artırır. Luna’nın Pluto ile kavuşumu, ancak, kalbin zayıflığı için değil. Bu nedenle, telaşlı ayrıntıları terletmemeye çalışın. Akışa bırakın, ancak her ihtimale karşı etkilemek için giyin. Bugün güçlü bir manifestosunuz, bu yüzden cazibenizi akıllıca kullanın.


6 Aralık 2021 Pazartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mars altmışlık Pluto sayesinde ev içi görevleri profesyonel yükümlülüklerle dengelemek nispeten sorunsuz olabilir. Leo, Jüpiter’in Mars karesiyle karşılaşana kadar iş-yaşam dengenizin biraz düzenli olduğunu fark edebilirsiniz! Hepsini yapıyor olsanız da, kare, tüm taahhütlerinizi yerine getirmek için bir tür iç gerilimi gösterir. Dışarıda, kişisel ve profesyonel yaşamlarınızı fethediyorsunuz. İçeride, her iki sektörde de pazarlığınıza düşeni yerine getirmek için sorumlulukları devretme konusunda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Yardım istemenize izin verildiğini unutmayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.