Aslan Burç Yorumları 30 Aralık 2021

Aslan burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 30 Aralık 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 30 Aralık 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Aralık 2021 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlerlemeye ve ödülünüzü talep etmeye hazırsınız, Leo. Cesaretin muhteşem bir şey ve inanılmaz derecede çekici. İster bekar, ister aşık olun, ister romantik bir şekilde bağlı olun, ayın romantik beşinci aşk, tutku, zevk ve kendini ifade evinizden geçişi, kalbinizin arzularına ve aynı zamanda şehvetli içgüdülerinize daha fazla vurgu yapar. Luna, seksle ilgili sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla bu ay tutulmasının göksel hükümdarı Jüpiter’e meydan okuyan bir meydanda otururken, kalbinizi dinlemek ve diğer taahhütlere sadık kalmak arasında parçalanmış hissedebilirsiniz. Bu kombinasyon tetikleyici olabilir, bu yüzden toprakta kalın.


30 Aralık 2021 Perşembe Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hepiniz yeni fikirleri dinlemek ve temel inançlarınıza meydan okumak üzeresiniz. Hepsine doyamıyorsunuz. Günü biraz farklı düşünerek bitirebilirsin!


30 Aralık 2021 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay Akrep burcunda olduğu için ev projelerinize ve tadilatlarınıza inanılmaz derecede odaklanmış olabilirsiniz. Leo, inatçı Luna sayesinde, yapılacaklar listendeki ev işlerinin birçoğunu halletmiş olabilirsin! Bununla birlikte, ay bugün ateş burcunuz Yay için Akrep’ten ayrıldığında dikkatiniz evinizden tutkularınıza kayacak. Ayın cesur Yay burcuna girmesiyle birlikte, işteki tutkularınıza aşırı derecede odaklanabilirsiniz. İş yerinde yeni bir fikirle bir inanç sıçraması yapmak için mükemmel olan deneylerinizle cesur hissedebilirsiniz!


30 Aralık 2021 Perşembe Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İsraf değil, istemiyorum. Harcama alışkanlıklarınıza yeni bir göz atın ve gözden geçirin.


30 Aralık 2021 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Küçük Aslan, bugün kişisel alanınızı toplamak için biraz zaman ayırın, çünkü Akrep ayı organize olmanız ve alanınızı boşaltmanız için size ilham veriyor. İstenmeyen eşyaları, neredeyse boş sabun şişelerini ve ömrünü doldurmuş yiyecekleri atarak evinizdeki her odayı süpürdüğünüzden emin olun. Alanınızdaki hava tatil stresinden biraz rahatsız olduysa, bu aynı zamanda bir duman temizleme ritüeli gerçekleştirirken siyah bir mum yakmak için de mükemmel bir zamandır. Öğleden sonra, ay eğlenceyi seven Yay burcuna geçtiğinde daha sosyal hissetmeye başlayacaksınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.