Aslan Burç Yorumları 29 Aralık 2021

Aslan burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Aslan burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 29 Aralık 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 29 Aralık 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Aralık 2021 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, için için yanan Akrep ve evinizin dördüncü evi, aile meseleleri ve en derindeki hisler yoluyla yolculuğunu tamamlamadan önce, Luna seks, samimi birliktelikler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla sekizinci eviniz aracılığıyla Neptün ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacaktır. Leo, her zamankinden daha duygusal hissediyorsan, umutsuzluğa kapılma. Aynı şey romantik bağlantınız ve potansiyel aşk ilginiz için de geçerlidir. Bekar veya romantik bir şekilde bağlı, bu zamanda muhtemelen normalden daha hassassınız ve bu hem bir lütuf hem de bir lanet olabilir. Sevgilinizle daha uyumluyken, zamanla aynı derecede bunalmış olabilirsiniz.


29 Aralık 2021 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanlar net konuşmuyor ve onları açıklamaya zorlamanın bir yolu yok. Gerçekten ne anlama geldiklerini tahmin etmeli ya da işler daha anlamlı hale gelene kadar “daha fazla bilgiye ihtiyacım var” başlığı altında dosyalamalısınız.


29 Aralık 2021 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş hayatında neyi değiştirebilirsin, Leo? Geçtiğimiz birkaç hafta içinde, Venüs geri giden Plüton kavuşumu sayesinde dönüşüm başladı. Bu geçiş artık sona ermiş olsa da, geri giden Venüs, günlük iş ve rutin sektörünüzde Merkür ile birleşiyor. Özellikle zeki ve konuşkan hissedebilirsiniz, bu da işyerinde yeni fikirler hakkında konuşmak için mükemmeldir. Son birleşme, nelerin değiştirilebileceği veya nelerin gerçekleşebileceği hakkında konuşmayı teşvik edebilir. Her fikri geldiği gibi yazmayı düşünün, böylece iş arkadaşlarınıza yapılandırılmış, iyi yapılacak bir şekilde içgörülerinizi sunabilirsiniz!


29 Aralık 2021 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sizi aşağı çeken insanlardan kendinizi uzaklaştırın. Olumlu pekiştirme arayın.


29 Aralık 2021 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Ailenizle veya diğer önemli kişilerle yakın çevrede çok fazla zaman geçiriyorsanız, gökyüzündeki bir dizi sert yön sayesinde bu sabah işler biraz gergin olabilir. Eğer sallayabiliyorsanız, şikayetlerinizi iletebileceğiniz biriyle uzun bir yürüyüş veya brunch yapmak için evden çıkmaya çalışın. Neyse ki, bu enerji öğleden sonra ortaya çıkmaya başladığında dağılacak ve iletişimsel Merkür ile zarif Venüs arasındaki yardımcı bir ittifak, günün erken saatlerinde ilişkilerinizde ortaya çıkmış olabilecek tüm darbeleri yumuşatmanıza yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.