Aslan Burç Yorumları 2 Aralık 2021

Aslan burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 2 Aralık 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

2 Aralık 2021 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, içine biraz zaman ayır ve/veya kalbine değer verdiğin kişilerle kendini kuşat. Örneğin, ister bekar, ister romantik olarak bağlı olun, ayın duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizden, aileden ve duygusal temellerden geçişi, sezgisel zihninizin yanı sıra en içteki duygularınızı da ayarlama fırsatı sunar. Bununla birlikte, Luna, taahhütlü yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli eviniz aracılığıyla, görev yöneticisi Satürn ile aynı anda çatışacaktır – bu, ortaklıklarınız alanında kısıtlama veya sınırlama duyguları yaşamaya eğilimli olduğunuz anlamına gelir. Bu, elbette, savunmasız olmaya istekli olup olmadığınıza bağlıdır.


2 Aralık 2021 Perşembe Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün, tamamen farklı bir şekilde görerek düzeltebileceğiniz bir durum getiriyor. Yaratıcı cevaplar bulmakta harikasınız, ancak yalnızca diğer her şeyin başarısız olduğunu gördüğünüzde.


2 Aralık 2021 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Büyüleyici Venüs bugün sanatsal Neptün'e altmışlık bir açı oluşturarak çalışma sektörünüzü ve kendi kendine hakimiyet, yatırımlar ve dönüşüm sektörünüzü etkiliyor. Leo, işte ilerleme kaydetmek bugün bir esinti gibi gelebilir. Altmışlığın rahat uyumu, sürekli gelişen hayal gücünüzü günlük işlerinizle besler. İlham rutininizden ve çevrenizden alınabilir. İşinizdeki taahhütleri yerine getirmeye öncelik verdiğinizde, profesyonel öz ustalığa giden yolunuz anlamına gelebilir. Sanatsal yeteneklerinize inanan ortaklıklar ve yatırımlar aramaya daha yatkın hissedebilirsiniz. Bugün iş boyunca umutlu hissetmeyi bekleyin!


2 Aralık 2021 Perşembe Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Olmak istediğinizden daha derinde olduğunuzu düşünüyorsanız, kendinizi kurtarmaya çalışın.


2 Aralık 2021 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün dikkat çekmemekten zarar gelmez, Leo. Ay, Akrep'i derinden hissederek ilerler ve öfkeli Mars ile bir kavuşum oluşturur. Bu güçlü eşleşme, ev ve aile sorunlarından kaynaklanan gizli hayal kırıklıklarını artırarak odadaki file hitap etmek için ideal bir gün olur. Sadece bu enerjiyle çok fazla güç kullanmaya dikkat edin! Neyse ki, Luna'nın içten Venüs ile olan tatlı bağı, işleri bir kez daha yumuşatmayı kolaylaştırıyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.