Aslan Burç Yorumları 15 Aralık 2021

Aslan burcunun 15 Aralık 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 15 Aralık 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Aslan burcunun 15 Aralık 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 15 Aralık 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 15 Aralık 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 15 Aralık 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Aralık 2021 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mars, aşk, tutku ve kendini ifadeyle ilgili romantik beşinci evinizden resmen cızırdayarak, aşk hayatınızdan kendinize olan güveninize kadar her şeye enerji verip yeniden canlandırıyor. Bu arada, bugünün ayı, sadece ateşinizi körükleyecek olan, otoriter onuncu otorite evinizden geçmeye devam edecek, Leo. Bu, elbette, birden fazla şekilde olabilir, özellikle de, seksle ilgili sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla Neptün'ü büyüleyen ay sekstilleri varken. Bekar da olsanız da, bire bir ilişkilerinizde duygusal yoğunluk ve genel yakınlık arıyorsunuz. Ama hislerin doğru olması gerekiyor.


15 Aralık 2021 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Başka biriyle iyi bir şeyler yaşıyor olsanız bile, şu anda tamamen tatlısınız. Kimseyi bilerek kıskandırmamaya çalışın – ama biraz kıskançlık bir şeyleri canlandırabilir.


15 Aralık 2021 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Dürtüsel olmayan biriyle takılmak, yalnızca sizi daha spontane yapacaktır.


15 Aralık 2021 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün içinizdeki çocukla yeniden bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın, sevgili Leo, tutkulu Mars güney ay düğümü ile ittifak kurarken. Özellikle Boğa burcu kariyer hedeflerinize çok fazla ağırlık verdiğinden, daha basit zamanlar için biraz nostaljik hissedebilirsiniz. Nostaljiyi benimsemek sorun değil, özellikle de ne kadar ilerlediğinizi görmenize izin veriyorsa. Bu noktada nerede olacağınızı düşündüğünüze odaklanmamaya çalışın ve bunun yerine şimdiye kadar başardığınız her şey için kendinizi tebrik edin. Sizi olmak istediğiniz yere götürecek çok iş var, ancak bu bir an durup geriye bakamayacağınız anlamına gelmez.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.