Akrep Yıllık Burç Yorumları 2022

Akrep burcunun 2022 yılı için burç yorumları neler? Akrep burcunun 2022 yılı neler bekliyor? Akrep burcunun 2022 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 2022 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 2022 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 2022 yılı haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 2022 Yılı Yıllık Burç Yorumu

Kendi gezegeniniz olan agresif, kendine güvenen Mars’tan ticari marka güveninizin çoğunu alıyorsunuz ve yılın başında maceracı ateş burcu Yay’da zaman geçirdiğinde, dünyaya çıkıp ek arayışlar için motive oluyorsunuz. benlik duygunuzu yoğunlaştıracak bilgi ve macera. Hayatınızın çoğu alanında avantajınıza olabilecek, sabit, içe dönük burcunuzun izin verdiğinden daha spontane bir şekilde yaklaşıyorsunuz, Akrep.

Dönüştürücü Plüton burcunuzu yönetir ve tüm yılı yine hırslı, hedef odaklı Oğlak burcunda seyahat ederek geçirirken, hedefleriniz üzerinde çalışmaya devam etmek için birçok şansınız olacak. Bir kişi olarak daha fazla gelişmek bu geçişin hediyelerinden biri olacak, bu yüzden büyüme fırsatlarının sizden kaçmasına izin vermeyin. Plüton’un bu yıl Nisan ayının sonundan Ekim ayının başlarına kadar olan retrograd döneminde, kendinize karşı sabırlı olmanız önemli olacak. Almanız gereken tüm dersleri hızlı bir şekilde öğrenemeyebilirsiniz, ancak kendinize fazla yüklenmeyin. Bu zamanı bilgi toplamak ve zihninizi duygularınızla ilişkilendirmek için kullanın.

Güneş, Ekim ayının sonundan Kasım ayının sonlarına kadar seksi burcunuzla seyahat ettiğinde, güneşe dönüşünüzü kutlarsınız ve size neler yapabileceğinizi gerçekten gösterme şansı verir. İyi olduğunuzdan şüphelendiğiniz, ancak belki de bu kadar iyi olmadığınızı zaten bilen insanlar vardır! Doğum gününüzü sırf onlardan kurtulmak için gizemli ve gizli bir şeyler yaparak geçirin. İnsanları tahminde tutmak, bu yıl (ve her zaman) en sevdiğiniz eğlencelerden biri!


Akrep Burcu 2022 Yılı Yıllık İlişki Burç Yorumu

Çoğu Akrep çok bağımsızdır ve mutlu ve eksiksiz hissetmek için bir ilişki içinde olmaya “ihtiyaç duymaz”. Bununla birlikte, bir ortaklık içindeyken çok sadık ve kararlısınız ve çok sevgi dolu, besleyici bir ikilinin parçası olarak oldukça mutlu olabilirsiniz. Genellikle cinsellik ve şehvetle bağlantılı olarak, Mayıs ayının başında Venüs’ün ateşli Koç ile eşleştiği yoğun bir cinsel dönem yaşarsınız. Şu anda kendi ihtiyaçlarınızın karşılanmasına odaklanmış görünüyorsunuz, ancak aynı zamanda son derece yetenekli bir aşıksınız ve karşılığında verecek çok şeyiniz var.

Yaralı şifacı Asteroit Chiron da bu yıl güçlü Koç ile seyahat ediyor ve size eski kalp kırıklıklarını aşmaya odaklanma şansı veriyor. Mevcut bir ilişkide affetmeyi veya özür dilemeyi ya da mevcut aşkınızla duygusal olarak bir sonraki seviyeye geçmek için geçmiş bir ilişkiyle ilgili olarak almak istiyorsanız, içsel çalışma yapmak gerekli olacaktır. Bu kozmik eşleşme, daha iyi bir ortak olmak için ihtiyaç duyduğunuz önemli kapanışı elde etmek için kendiniz ve hatalarınız için sorumluluk almakla ilgilidir.

Eylül ayının sonunda Venüs dengeli hava burcu Terazi’ye girdiğinde, sadece ilişkiniz içinde değil, aynı zamanda ilişkiniz ve hayatınızın diğer alanları arasında da dengeyi bulmak için gerçekten çalışma şansınız olur. Ve Ekim ortasındaki Venüs-Satürn üçgeni ile, birbirinize verdiğiniz uzun vadeli bağlılığa bağlı kalırken, hayal kırıklıklarının ve hayal kırıklıklarının üstesinden kolayca gelebilmelisiniz.


Akrep Burcu 2022 Yılı Yıllık Aşk Burç Yorumu

Bekar olmakta iyisin, Akrep ve Mart ayının başında Venüs ve Kova çifti ile gerçekten özgürlüğünün tadını çıkaracaksın. Bu hava burcunun etkisi, aşk hayatınıza bazı ilginç deneyler ve yenilikler eklerken biraz asi ve geleneksel olmayan olmanıza yardımcı olur. Poliamory gibi geleneksel olmayan ilişkileri araştırmak, daha fiziksel bir ilişki keşfetmeye geçmeden önce yeni biriyle platonik bir bağlantıya başlamak gibi, bu zaman çerçevesinde yapılacaklar listenizde bir şey olabilir.

Çoğu Akrep, kaderin ve/veya kaderin romantik yaşamlarında bir rol oynadığına inanır, bu nedenle şans gezegeni Jüpiter’in neler hazırladığına bir göz atmak bir zorunluluktur. Jüpiter, Mayıs ortasına kadar hassas Balıklarla oynarken, duygularınız derinleşir ve birlikte olmanız gereken kişiyi bulmak istersiniz. Sizi “bir”e doğru yönlendirmek için tarot veya psişik okumalara ve diğer okült bağlantılı sezgisel araçlara güvenin.

Venüs, Temmuz ayının ortalarında su burcu Yengeç burcuna girerek koruyucu ve besleyici olma ihtiyacınızı artırıyor. Bu yerel enerji altında geleneksel ilişkilere çok daha fazla gireceksiniz ve uzun vadeli potansiyele sahip birini bulduğunuzda işleri erkenden ilerletmeye çalışabilirsiniz. Sizin için iyi yaz maçları, ara sıra ruh halinize katlanacak ve çok sert olmayan insanlardır. Venüs’ün Yengeç burcunda getirdiği ek hassasiyete sahip çok anlayışlı bir ortağa ihtiyacınız olacak. Temmuz ayının sonuna yakın bir Venüs-Jüpiter karesi, standartlarınızı yanlış zamanda düşürmenize neden olabilir ve bu da çok kötü bir romantik eşleşme ile sonuçlanabilir. Yalnız olmanın, yalnız olmaya eşit olması gerekmediğini unutmayın.


Akrep Burcu 2022 Yılı Yıllık İş Burç Yorumu

Satürn’ü kontrol etmek, başarı için ihtiyaç duyduğunuz yapıyı daha az geleneksel yollarla nasıl ekleyeceğinizi bulmak için savaşacağınız tüm yıl boyunca isyankar Kova ile rahatsız edici bir şekilde eşleşecek. Artık normalde kabul etmeyeceğiniz işleri düşünebilirsiniz veya borsa ile daha fazla deneme yapabilirsiniz. Planlarınız ve fikirleriniz daha pratik değil ve dışarıda, ancak işe yarayabilirler. Risk almak genellikle sizin işiniz değildir, ancak bu zaman diliminde büyük risklerin büyük ödülleri olabilir.

İstediğiniz bir şeye odaklandığınızda, onu elde etme yolunda çok az şey durur. Kararlı yardımcı yöneticiniz Mars, Ocak ayının sonuna doğru azimli, hırslı Oğlak ile ortak oluyor, ancak hepsi başarınızı sağlıyor. Tüm enerjinizi kariyerinize harcamak kesinlikle şimdi işe yarayacak ve uzun saatler çalışmak sizi keyif aldığınız diğer şeyleri yapmaktan alıkoysa da, sıkı çalışmanız ve özveriniz sonunda büyük başarıya yol açacaktır. Bahisleri ve potansiyel getirileri gerçekten artırmak için Haziran ayının sonuna yakın bir Mars-Satürn altmışlık açısı arayın.

Jüpiter, 2022’de yolunuza biraz finansal şans getirebilir ve yılın büyük bir bölümünde sezgisel Balık ile birlikte seyahat ederken, kariyer ve finans konusunda sizi doğru yönde yönlendirmek için içgüdülerinize büyük ölçüde güvenebilmelisiniz. Ateşli Koç ile kısa bir ortaklık, mayıs ortasından ekim sonuna kadar gerçekleşir ve Jüpiter, o zamanın son üç ayında geriye gidecek. Her şey şu anda durma noktasına geliyormuş gibi görünebilir ve şu anki mutluluk durumunuz hakkında kendinize sorular sormaya teşvik ediliyorsunuz. Hayatta nerede olduğunuzdan gerçekten memnunsanız, harika! Daha fazla para, daha iyi bir kariyer veya başka bir şey istiyorsanız, ciddi bir ruh araştırması yapın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.