Akrep Haftalık Burç Yorumları (27 Aralık – 2 Ocak Haftası)

Akrep burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 27 Aralık – 2 Ocak haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 27 Aralık – 2 Ocak haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 27 Aralık-2 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, seçenekleri ailenizle birlikte değerlendiriyorsunuz. Akrep, çekmek için kaynaklarınız var.

Hafta 26 Aralık Pazar günü, iletişim evinizdeki Merkür Oğlak burcunda, çocuk evinizde Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yaparak başlıyor. Çocuklarınızla uzun bir tartışma için oturabilirsiniz. Küçük çocuklarla birlikte oyun oynuyor, seçimlerle nasıl başa çıktıklarını görüyor olabilirsiniz. Daha büyük çocuklar size kariyerleri için gelecek planlarını ve nerede yaşamak istediklerini anlatıyor olabilir. Akrep, bu senin için ufuk açıcı bir gün olabilir.

28 Aralık Salı günü para evinizdeki Yay burcundaki Mars, ortaklık evinizdeki Boğa burcundaki Uranüs ile kavuşum yapıyor. Siz ve sevgiliniz, büyük bir satın alma veya bir aile üyesine borç para verip vermeme konusunda aynı fikirde olmayabilirsiniz. Her birinizin görüşlerinizin dinlendiğini ve saygı duyulduğunu hissetmeniz için bazı tavizler vermeniz gerekecek. Bugün dirençle karşılaşırsanız, yavaş gidin. Akrep, bir anlaşmayı müzakere edebileceksiniz.


Akrep Burcu 27 Aralık-2 Ocak Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Terazi ayı, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, aşkınız haftanın ilk bölümünde biraz kafanıza girebilir. Gözünü diktiğin birine, hatta daha kötüsü, geçmişten birine gelince, biraz takıntılı hale geldiğini hissedebilirsin. Şu anda sağlıklı dikkat dağıtıcı şeyler bulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve geçmişteki herhangi bir acı yüzeye çıkarsa, perdenin ötesinden sevgiyi çağırırken onu kabul etmek ve serbest bırakmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

29 Aralık’ta Ay burcunuza girdiğinde hafta ortası geldiğinde kendinizi çok daha fazla hissedeceksiniz. Bu ay yerleşimi altında daha kendinden emin, enerjik ve parçalanmış hissedeceksiniz, bu da son birkaç yılda tezahür etmiş olabilecek herhangi bir funk’ın üstesinden gelmenizi sağlayacak. günler. Son zamanlarda kendisinden haber almayı umduğunuz biri varsa, bu onların nihayet size ulaşma zamanı da olabilir.

Yay burcundaki ay yönetici gezegeniniz Mars ile bağlantı kurarken, Yılbaşı Gecesi tutkularınızı yeniden ateşleyecek. Bu titreşimler size her şeyi başarabilecekmişsiniz gibi hissettirecek ve başarmalısınız! Başka bir gün için aşk dileklerini biriktir ve 2022 için kararlarını zenginlik ve benliğe odaklanarak belirle!


Akrep Burcu 27 Aralık-2 Ocak Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

2021’in bitmesine hazır mısın Akrep? Pekala, yeni yıl gelmeden önceki son çalışma haftanızdan en iyi şekilde yararlanalım!

Satürn’ün geri giden Uranüs ile son karesi 31 Aralık Cuma günü sona eriyor. Dolayısıyla, haftanın büyük bir kısmı, transitin iş-yaşam dengeniz üzerindeki stresinin hafifleyeceğini gösteriyor. Bununla birlikte, kare sonrası kişisel ve profesyonel yaşamınıza yönelik taahhütleri göz önünde bulundurmanız teşvik edilir. Hayatınızın her iki alanındaki yükümlülüklerinizi nasıl daha iyi dengeleyebilirsiniz? Meydan, uymaya çalıştığınız yapıya uymayan gereksiz veya verimsiz taahhütleri kesmeyi ima etmiş olabilir. Kare dağılırken Jüpiter 28 Aralık Salı günü su burcunuz Balık burcuna girecek. Sulu Jüpiter biraz şansla yaratıcılık ve kendini ifade etme sektörünüzü etkiler! Sanatsal yeteneklerinizi 2022 boyunca iş yerinde takip etmenin daha kolay olduğunu görebilirsiniz. Haftanın sonunda güneş, Uranüs retrosu yaparak iletişim sektörünüzü taahhüt sektörünüzle uyumlu hale getirecek. Yeni yılın başında yeni profesyonel taahhütlere dikkat etmek için 2021’in sonuna kadar eski profesyonel konuşmaları sonlandırın.


Akrep Burcu 27 Aralık-2 Ocak Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Tatlım ya da en son aşık olduğun kişi bu haftanın başında üstünlük elde edecek, ancak oynamaya başladığın bu kedi-fare oyununda bu tamamen eğlenceli olabilir. Bazı küçük ayrıntılar hafta ortası ekstra dikkat gerektirecektir. Birisi, başka türlü fark etmeyeceğiniz büyük bir ipucu bırakmış olabilir. Hafta sonu, sohbet için bolca yer olan uzun, sessiz tarihler için harikadır. Derinlere inebilmelisin. Pazar günü, özellikle normalde sessiz insanlardan gelen ego çatışmalarına ve diğer tuhaflıklara dikkat edin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.