Akrep Burç Yorumları 7 Aralık 2021

Akrep burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü neler bekliyor? Akrep burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 7 Aralık 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 7 Aralık 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Aralık 2021 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kabul etmekten çok daha fazla alana ihtiyacın var, Akrep. İster bekar olun, ister zaten bağlı olun, eski hükümdarınız Mars ve geniş Jüpiter arasındaki bugünkü kare, işleri olduğundan çok daha büyük göstermekle kalmayacak, aynı zamanda güçlü bir özgürlük dürtüsünü de tetikleyecektir. Ayrıca büyük bir gerçeklik bombası atmaya ve bu süreçte sevgilinizi hazırlıksız yakalamaya karar verebilirsiniz. Ayrıca, seksle ilgili sekizinci evinizin göksel hükümdarı olan Merkür arasındaki belirsiz kare, muazzam Neptün ile karşı karşıya gelecek ve bu da belirsizlik ve kafa karışıklığı duyguları yaratacaktır. Sonunda pişman olacağın bir şey söylemeden önce düşün.


7 Aralık 2021 Salı Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Günaha kesinlikle vuracak ve sonrasında kendinizi nasıl idare edeceğinizi bilemezsiniz. Kıpırdamayı deneyebilirsin, ama iyi şanslar! Birisi büyük bir şekilde ayak parmaklarını ateşe tutuyor.


7 Aralık 2021 Salı Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yetkili bir konuma adım atmak, Mars altmışlık Plüton’un altında kolayca gelebilir. Ancak, Mars da Jüpiter ile kare açı yaptığı için herkes tarafından hoş karşılandığı anlamına gelmez. Akrep, liderlik yeteneklerinizi ifade ederken anlaşmazlıklar veya söylemlerle karşılaşabilirsiniz. Bazı meslektaşlarınız, konuşmada daha fazla güç veya otorite üstlenmenizden hoşlanmayabilir. Durum böyleyse, yaratıcılık konuları olduğunda daha çok ortaya çıkabilir. Merkür Neptün’le kare açı yaptığında, herkesin iş yerindeki ihtiyaçlarını karşılayan yaratıcı bir çözüm bulma çağrısı var.


7 Aralık 2021 Salı Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hiçbir görevin sizi bunaltmasına izin vermeyin. Sadece metodik olun ve her seferinde bir adım atın.


7 Aralık 2021 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Evren bugün potansiyelinizi aktif olarak genişletiyor, Akrep. Yönetici gezegeniniz, aksiyon alan Mars, genişleyen Jüpiter ile kare açı yaptığından, bu süreçte artan sancılar beklenebilir. Bu dinamik eşleştirme, özellikle ev ve aile cephesindeki konularda size bir enerji artışı ve iyimserlikle beslenen bir bakış açısı sağlar. Yine de, çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırmak kolaydır, bu yüzden kendinizi fazla zorlamamaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.