Akrep Burç Yorumları 6 Aralık 2021

Akrep burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 6 Aralık 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 6 Aralık 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

6 Aralık 2021 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şimdi kendinize bırakma dersini öğretmek için harika bir zaman. İnsanlara çok sıkı sarılmanın cazibesinden kaçınmak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Arada bir o kadar da kötü değil, ama bir noktada onları serbest bırakmanız gerekiyor.


6 Aralık 2021 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün rutin şeylere dikkat edin – olağandışı küçük bir ayrıntı sizi rahatsız edebilir.


6 Aralık 2021 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Gerçek şu ya da bu şekilde Pazartesi göğü altında ortaya çıkıyor, Akrep. Bugün, yer açmak için umutsuzca sağlıklı bir çıkışa ihtiyaç duyan bazı zihinsel fırtına bulutlarının oluştuğunu hissedebilirsiniz. Ciddi Oğlak ayı, bağ oluşturan Venüs ve yenilenme arayan Plüton ile birleşerek güçlü ilişki konuşmalarını farkındalığınızın ön saflarına taşır. Havayı temizleyin ve hikayenin kendi tarafınızı anlatın!


6 Aralık 2021 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Akrep, sözlerinle hançer vurmadan önce bir düşün. Herkes sizin ciddi olduğunuzu biliyor, ancak günümüzün baharatlı Mars-Pluto sekstilinin etkileri inkar edilemez, çünkü hem eski hem de modern gezegen yöneticilerinizi ateşleyecektir. Gözlerinizi özel birine diktiniz mi? Sadece direnmesi zor değil, aynı zamanda yolunu bulmaya da kararlısın. Ve ay, Venüs ve hipnotik Plüton, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevreden oluşan meraklı üçüncü evinizin üzerinde parıldadığında, karşılaşmalarınız ve alışverişleriniz baş döndürücü olmaktan başka bir şey değil. Luna’nın beşinci aşk ve tutku eviniz aracılığıyla Neptün’e altmışlığı, sezginizi güçlendirir.


6 Aralık 2021 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, Mars Plüton’a altmış açı yapmaya devam ederken, artan otorite duygunuz iletişim tarzınıza yansıyor. İş yerinde yorumunuzla önemli değişiklikler yapma potansiyeline sahipsiniz. Bununla birlikte, Mars da Jüpiter’le kare açı yaptığından, bu değişiklikler kolay kolay kolay olmayabilir. Profesyonel başarı olasıdır, ancak yaratıcı kararlar veya tavizler olmadan olmaz. Başarılı bir lider olmanın bir parçasının aktif bir dinleyici olduğunu unutmayın. Uygulamaya çalıştığınız herhangi bir profesyonel değişiklikte bir fark yaratabileceğinden, başkalarının söyleyeceklerine veya tekliflerine açık olmalısınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.