Akrep Burç Yorumları 2 Aralık 2021

Akrep burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Akrep burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 2 Aralık 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 2 Aralık 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

2 Aralık 2021 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Doğru yoldasın Akrep. Ve bugünün astro-hava durumunu göz önünde bulundurduğunuzda, muhtemelen siz de biliyorsunuzdur. Örneğin, ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, ayın burcunuzdan geçişi sizi yalnızca en derindeki duygularınıza yaklaştırmakla kalmayacak, aynı zamanda bu süreçte sezgilerinizi de artıracaktır. Ay aynı zamanda Neptün'ü de üçgen açı yapacağından, bu süre zarfında sezgisel olduğunuzu söylemek yetersiz kalır. kalbinin peşinden mi gidiyorsun Ay'ın cüretkar Mars'a yakınlığı, aynı anda ateşli tutkularınızı ateşliyor ve karışımdaki Venüs ile romantik duygularınızı inkar etmek yok. Ne yapacağını biliyorsun.


2 Aralık 2021 Perşembe Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ailenizin sizinle ilgili söylenmemiş bazı beklentileri olabilir. Evdeki insanlarla tekrar kontrol edin. Kendi şartlarınızla ilgilenmeniz gerekebilecek bir şeyler oluyor.


2 Aralık 2021 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Vizyonunu ortaya koymaya hazır mısın, Akrep? Bugün, Venüs Neptün'ü sextiles, iletişim sektörünüzü yaratıcılık ve kendini ifade etme sektörünüzle uyumlu bir şekilde birleştiriyor. Bugünkü altmışlık, yeni projenizi veya işteki tutkunuzu iletmek için mükemmeldir. Yaratıcı bir rolde çalışıyorsanız, fikirlerinizi sunmak için ilham alabilirsiniz. Yetenekli bir şekilde yazmak, ideal sanatsal aksanları seçmek ve hatta meslektaşlarınızla güvenle konuşmak kolay olabilir. İş arkadaşlarınız geri bildiriminize açık olabilir, bu da işte kendinizi ifade etmenize adım atmak için mükemmeldir!


2 Aralık 2021 Perşembe Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Boğayı boynuzlarından yakaladığında sabırsızlığın yakında yardımına gelecek.


2 Aralık 2021 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün yorulmak çok kolay, Akrep. Ay, günü sizin burcunuzda geçirerek, yolunda ateşli Mars ile buluşuyor. Bu eşleştirme, sizi harekete geçirirken, aynı zamanda öfkenizi ve sinirliliğinizi de artırır. Tüm hayal kırıklığını bastırmak yerine, fazla enerjinizi egzersiz yaparak veya fiziksel olarak harekete geçirmeyi hedefleyin. Neyse ki Luna'nın sevgilisi Venus ile tatlı buluşması, yürekten sohbetleri yörüngenize getiriyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.