Yengeç Haftalık Burç Yorumları (8 Kasım – 14 Kasım Haftası)

Yengeç burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 8 Kasım – 14 Kasım haftası neler bekliyor? Yengeç burcunu 8 Kasım – 14 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 8 Kasım – 14 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, finansal fırsatlar bol. Kanser, akışın içindesin.

Hafta, 7 Kasım Pazar günü, Merkür’ün Akrep’te, romantizm evinizde ve Venüs’ün Oğlak’ta, İkizler’deki Kuzey Düğüm ile bağlantı kurmasıyla başlıyor. Yengeç, bu zorlu bir konfigürasyon ve her iki tarafta da çok fazla ayarlama gerektiren bir aşk ilişkisine odaklandığınız anlamına gelebilir. Belki aşık olduğun kişi başka bir yere kendini adamıştır ya da ikiniz arasında büyük bir fiziksel mesafe vardır. İlerlemenin tek yolu uzlaşmadır. İkinizin de orta yolu bulmanız gerekecek.

10 Kasım Çarşamba günü Akrep burcundaki Merkür Mars ile güçlerini birleştiriyor ve bu iki gezegen yatırım evinizde Kova burcundaki Satürn ile kare açı yapıyor. Kanserler için bazı pasif gelir fırsatları var. Bu, mükemmel temettüler ödeyen bir hisse senedi, cömert bir bağlı kuruluş pazarlama programı veya belki de Patreon sayfanız havaya uçuyor olabilir. Bugün, ek bir gelir akışı sağlama fırsatınız olabileceğinden etrafınıza bakın.

Yengeç Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Gerçeği söylemek çok seksi, sevgili Yengeç, özellikle de sanatsal olarak yapabiliyorsan. Etkileyici yönünüzü beslemek, bu hafta benlik ve güven duygunuzu geliştirirken sizi başkaları için daha çekici hale getirecek. Hayır, bir sonraki Picasso olmak zorunda değilsin. Haritanızın yaratıcılığı yöneten sektöründe kamp kurmuş üç gök cismi ile ilham verici insanlara, etkinliklere ve projelere çekileceksiniz. Bu titreşimler, Kova ayının Merkür ve Mars’ı karelerken Satürn ile bir kavuşum paylaştığı onuncu ayda özellikle belirgin hissedilecek. Bu yönlerin sert doğası nedeniyle iç çatışmalar ortaya çıkabilir, ancak kendinizi zorlayabilir ve kendinize inanabilirseniz, zirveye çıkmalısınız.

Akrep güneşi rüya gibi Neptün ile faydalı bir bağlantı paylaştığında, auranız özellikle manyetik ve çekici olacak. Karşılaştığınız herkes üzerinde bir izlenim bırakacağınızdan emin olduğunuzdan, bu kozmik iklim, hoşlandığınız kişiyle flört etmek veya zaman geçirmek için mükemmeldir. Hem kendinize hem de evrene dokunduğunuzu hissedeceksiniz, size başkalarının çekileceği sakin bir kalite vereceksiniz. Sadece başkalarının enerjisine karşı özellikle hassas olacağınızdan, kendinizi kötü etkiler veya toksik insanlarla çevrelememeye dikkat edin.

Yengeç Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kasım ayı gelişmeye devam ederken, tutku projeleriniz de iş başında. İlham alın, Yengeç!

8 Kasım Pazartesi gününden itibaren Ay Oğlak burcunda olacak. Çalışma haftanızın ilk iki günü bağlılık fikri etrafında toplanmıştır. Tutkularınıza nasıl bağlı kalacağınızı, bir projeyi değerli bir yatırıma nasıl dönüştürebileceğinizi veya mevcut paraprofesyonel bağlarınızı nasıl derinleştirebileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. Ardından, 9-11 Kasım Salı ile Perşembe günleri arasında Merkür, size oldukça üretkenlik artışı sağlayan Mars ile kavuşum yapacak! Herhangi bir tutku projesinde çalışırken inanılmaz derecede hırslı olacağınız için birleşme sanatsal olarak dönüşümseldir. Ancak, hem Merkür hem de Mars, Salı’dan Cuma’ya Satürn’le kare açı yapacağından, tutkunuz biraz gerilimle karşılanıyor. Merkür Satürn ile kare açı yaptığında, işte doğru projeye zaman, para ve enerji yatırıp yatırmadığınızı ikinci kez tahmin edebilirsiniz. Tutkularınızın para kazanıp kazanamayacağını veya başarılı olup olmayacağını da merak edebilirsiniz. Mars kare Satürn, harekete geçmeye çalıştığınızda bir duvara çarpabileceğiniz için yaratıcı bir blokla sonuçlanabilir.

Neyse ki, sanatsal vizyonunuz, 12 Kasım Cuma günü güneş Neptün’ü geri giderken üçgen yaptığında geri dönecek.

Yengeç Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Boom! Haftanız, sizi iddialı ve sezgisel en iyi duruma getiren bir enerji patlamasıyla başlar. Elbette tüm gözler sizin üzerinizde, bu yüzden dikkatleri üzerinize toplayın! Savurganlığa yönelik bu garip dürtü, haftanın ortasına kadar sizi takip etmelidir. Şu anda ne kadar büyük olursa o kadar iyi, bu yüzden incelikli davranmayın ve hayranlarınızı hayal kırıklığına uğratma riskini göze almayın. Olumlu, coşkulu eğilim Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri de devam ediyor, ancak muhtemelen dikkatinizin daha yakın ilişkiler kurmak gibi diğer konulara çekildiğini göreceksiniz. Cumartesi gecesi ve Pazar günü, mükemmellik talep etmeden aktif kalın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.