Yengeç Haftalık Burç Yorumları (22 Kasım – 28 Kasım Haftası)

Yengeç burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 22 Kasım – 28 Kasım haftası neler bekliyor? Yengeç burcunu 22 Kasım – 28 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 22 Kasım – 28 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta romantizm için bir fırsat var. Yengeç, aramayı cevaplar mısın?

Hafta 21 Kasım Pazar günü Merkür’ün Akrep burcunda, aşk ve romantizm evinizde, ilişkiler evinizde Oğlak burcundaki Plüton ile altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün aşk kapınızı çalıyor olabilir. Yengeç, çevrimiçi bir arkadaşlık sitesi aracılığıyla biriyle tanışabilirsin ya da kör bir randevuda kuzeninin seni ayarlamasına izin verebilirsin. Bir toplantıya “evet” demeye istekliysen olasılıklar var.

23 Kasım Salı günü, iş evinizde Yay burcundaki güneş, maneviyat evinizde Kuzey Düğüm ile karşıtlık kurar. Anlamı olan bir şey yapmak istiyorsun. Yengeç, işinizden bu duyguya sahip olacak kadar şanslı olabilirsiniz. 80’lerde, bir Zen öğrencisi, günlük eylemlerde kişinin ruhsal yolunu bulma hakkında Chop Wood, Carry Water adlı bir kitap yazdı. Bu bugün için iyi bir plan.

Yengeç Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yay mevsimi bu hafta başlıyor ve size başkalarına bahşetmekten mutluluk duyacağınız bir iyimserlik duygusu veriyor. Birkaç huysuz kuşla karşılaşsanız bile, parıltınız ve karizmanız bulaşıcı olabilir, bu da en son aşkınızın dikkatini çekeceği kesin. Ay, 21’in akşamı burcunuza girerek huzurlu ve kapsayıcı auranıza katkıda bulunacak. İnsanlar etrafınızdayken kendilerini hem rahat hem de huzurlu hissedecekler, bu da kesinlikle romantik çıkarların gardını düşürmesine yardımcı olacaktır. Sadece tüm enerjinizi başkalarına harcamadığınızdan emin olun ve ayın Satürn ve şifalı asteroit Chiron ile zor açıları paylaştığı yirmi ikinci öğleden sonra sosyalleşmeden bir erteleme planlayın.

Özel biriyle bağlantı kurmayı umuyorsanız, yirmi saniyenin akşamında arkadaşlarınızla bir grup gezisi ayarlamaya çalışın. Ay ve Uranüs arasında nazik bir enerji akışı tezahür edecek, bu da sevginizin nesnesiyle romantik bir ilerleme kaydetmenize yardımcı olabilir. Durum üzerinde herhangi bir baskı yapmaktan kaçının ve ilginizi aşırı derecede ifade etmeyin, çünkü cadılık saatinde ay ve Venüs arasında uygulanan bir karşıtlık romantik kargaşaya yol açabilir.

Yengeç Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta bir açıklama yapmaya hazır mısın Yengeç? Hazır olun çünkü profesyonel hayatınız çok daha heyecanlı olmak üzere!

21 Kasım Pazar günü güneş Yay burcuna geçtiğinde günlük iş rutininiz coşkulu bir hal alabilir! Güneş, çalışma tutkunuzu canlandırır, bu nedenle kendinizi projeden projeye canlı bir şekilde zıplarken bulabilirsiniz. 24 Kasım Çarşamba günü Merkür eğlenceye katılıyor. Her iki gezegen arasında da hırsınız dikkat çekecek. Yay enerjisi çok heyecan verici ve esprili olduğu için iş yerindeki varlığınız cesaret kazanacak. Venüs tüm hafta boyunca Mars’a sekstil yaparken, tutkulu yanınız başkalarıyla çalışma ve projelerinizi ele alma biçiminizde daha belirgindir. Vizyonunuz şaşırtıcı derecede taze olacak, bu nedenle değerli bir taahhüt haline gelebilecek yeni fikirler veya teklifler ortaya çıkarabilirsiniz. Altmışlık aynı zamanda yapıyı da uygular, bu nedenle, başka bir şey gözünüze çarparsa Yay enerjisi ivme kaybedebileceğinden, bu sizi işinizde tutacaktır.

27 Kasım Cumartesi günü, Başak burcundaki son dördün ay, tüm e-posta zincirlerini veya konuşmaları özenle tamamlayarak yoğun bir haftanın ardından dinlenmenizi sağlar.

Yengeç Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu hafta işe ya da okula erken gitmekten sakının, çünkü orada sizin için bir sorun olacak. Elbette hayatı tehdit etmeyecek, ancak birkaç gün kancayı oynamak daha kolay olabilir. Para sorunları daha sonra ortaya çıkabilir, ancak şu veya bu şekilde başa çıkamayacağınız bir şey olmayacak, bu yüzden çıldırmamaya çalışın. Bu hafta sonu tamamen yenilenecek ve insanlarınızla iletişim halinde olacaksınız ve işleri romantik bir şekilde yeni bir düzeye taşımak için iyi bir şansınız olmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.