Yengeç Haftalık Burç Yorumları (15 Kasım – 21 Kasım Haftası)

Yengeç burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 15 Kasım – 21 Kasım haftası neler bekliyor? Yengeç burcunu 15 Kasım – 21 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 15 Kasım – 21 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ay tutulması hayata değişiklikler getiriyor. Kanser, başı çekiyorsun.

15 Kasım Pazartesi günü aşk ve macera dolu evinizde Akrep burcundaki güneş, samimiyet evinizdeki Kova burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Bugün, kelimenin tam anlamıyla çoraplarınızı (ve belki başka giysilerinizi de) indiren yeni biriyle tanışabilirsiniz. Yengeç burcu, bu samimi ve seksi yönünüzü keşfetmek için aradığınız fırsat olabilir.

Akrep burcundaki güneş, 16 Kasım Salı günü ortaklıklar evinizde Plüton ile altmışlık açı yapmak üzere hareket ediyor. Şimdi, sevgilinizin son birkaç mesajını analiz ederek ilişkinizin psikolojisini keşfediyor olabilirsiniz. Aldığınız çeşitli emojiler hakkında ne düşündüklerini görmek için arkadaşlarınızla veya tanımı doğrulamak için Emojipedia’yı kontrol ediyor olabilirsiniz. Duygusal olarak döndüğünüzü fark ederseniz, şimdiki ana dönün. Nefes al. Kendine iyi davran.

Yengeç Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Koç ayı haritanızın kariyerinizi yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, iş profesyonel hırslar söz konusu olduğunda göbeğinizi ateşe verdiğinden, ondördünden onaltına kadar kalp meseleleri için fazla zaman olmayacak. İş hayatınız şu anda zorlu olacak ve bu, özellikle ayın Venüs ile sert bir açı paylaştığı on beşinci sabahı, mevcut ilişkilerinizi zorlayabilir. Bu gün stres artacak, bu nedenle kişisel bakım ve romantizm için biraz zaman ayırdığınızı unutmayın.

Yeni flörtler ve romantik potansiyel peşindeyseniz, on dokuzunda arkadaşlarınızla bir gece geçirmek isteyeceksiniz. Aşk gezegeni Venüs, haritanızın romantik ilişkileri ve toplumu yöneten bölümünü aktive ederken rastgele Uranüs ile faydalı bir bağlantı paylaşacak. Bu titreşimler, ileride sevgi dolu ortaklıklara yol açan tesadüfi karşılaşmaları heceleyebilir, ancak kendinizi ortaya koymanız gerekecek. Arkadaşlarınızı şehre gitmeye ikna edemiyorsanız, çeşitli flört uygulamaları veya web siteleri aracılığıyla aşkı bulabilirsiniz. Her iki durumda da, bağlanmak istediğiniz sinyalleri göndermeye başlamanız gerekecek!

Yengeç Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kasım ayının üçüncü haftası sizi işinize yaratıcı bir şekilde odaklanmaya teşvik ediyor, Yengeç!

15 Kasım Pazartesi günü güneş Jüpiter ile kare açı yaptığında, profesyonel kreasyonlarınız ve yoğun yatırımlarınız arasında bir itme ve çekme var. Kare, bir hobiden para kazanmanın veya bir tutku projesinde her şeyin üstesinden gelmenin değerli olabileceğini, ancak çok çalışmadan yapamayacağını gösteriyor. Ardından güneş, ertesi gün Plüton’a altmışlık açı yaparak sizi tutkularınızla ilgili olası taahhütleri bir sözleşme, anlaşma ve hatta bir iş ortağı ile değerlendirmeye teşvik eder. Aynı gün Mars, radikal bir atılım olarak sunulabilecek geri giden Uranüs’e karşı çıkıyor! Muhalefet, profesyonel özlemlerinizde çığır açan bir ilerleme veya hatta çabalarınızı desteklemek için profesyonel bir topluluk bulmak olabilir. 18 ve 19 Kasım Perşembe ve Cuma günleri, çalışma haftanızın en yoğun günleri olmayı hedefleyin! Her iki günde de Venüs geri giden Uranüs ile üçgen açı yapacak ve taahhütler sektörünüzü özlemler ve toplum sektörünüzle uyumlu hale getirecek. Üçlü, size yardımcı olmak için gelen öngörülemeyen ancak değerli bir bağlantının işareti olabilir!

Cuma günkü dolunay tutulmasıyla birlikte, profesyonel ağınızı bulma veya hayallerinizi gerçekleştirme konusunda kalıcı endişelerden kurtulmalısınız. Yengeç, dünyaya neler yapabileceğini göster!

Yengeç Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Ev cephesinde sorun mu var? Kurtarmaya koşmaya hazır değilseniz, Pazartesi günü aile mutluluğunuza meydan okunabilir. Sadece esnek ve pragmatik olun ve uygun bir uzlaşma bulabilirsiniz. Haftanın ortasına doğru, ister gerçek sözleşmeler olsun (bu uzatılmış garantiye gerçekten ihtiyacınız var mı?) Perşembe akşamından Cumartesiye kadar, biraz “zamanım” ayırmanız daha iyi olabilir – çok yorgunsanız, partilerin ve diğer gezilerin tadını çıkarmak zor olabilir. Pazar günü, bir denge kurun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.