Yengeç Burç Yorumları 9 Kasım 2021

Yengeç burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 9 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 9 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 9 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş, Merkür ve Mars şu anda aşk, zevk, kendini ifade etme ve yaratıcı düşüncelerden oluşan tutkulu beşinci evinizde cızırdayan kız kardeşiniz Akrep burcunda eşleşiyor ve siz de özür dilemeden kalbinizi omzunuza takıyorsunuz. Tam olarak ne istediğinizi biliyorsunuz ve gidip onu almaktan korkmuyorsunuz. Yakalayış? Merkür kavuşum Mars’ın güçlü enerjisine ek olarak – sizi dürtü üzerinde hareket etmeye tetikler – haberci tanrı, paylaşılan kaynaklar ve ruh bağlarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla ciddi Satürn ile meydan okuyacaktır. Kalbinizin arzuları taahhütlerinizin önüne mi geçiyor, Yengeç?

Yengeç Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu, sosyal bir etkinliği kaçırmak anlamına gelse bile, şu anda ihtiyacınız olan şey biraz ev içi zaman olabilir. İçinde saklanmak istediğin için kendini hırpalama. Kanepenin gücünü benimseyin.

Yengeç Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

İş yerindeki yaratıcılığınız bugün patlama yapabilir! Merkür, Mars ile kavuşum yaptığından, yenilikçi becerileriniz aktive olur. Dönüştürücü kavuşum Akrep burcundadır, bu nedenle işte neyin yeniden işlenmesi veya önceliklendirilmesi gerektiğini sezgisel olarak bilebilirsiniz. Bununla birlikte, sanatsal vizyonunuz genişliyor gibi göründüğü gibi, bugün Mars Satürn ile karesini oluşturduğu için durdurulabilir. Kaynaklarınızı para kazanamayacağınız bir şeye yatırmak için mücadele edebileceğiniz için kare, kapris eksikliğini gösterir. Aynı şekilde, profesyonel projelerinize önemli bir yatırım yapmayabileceğinden, kare yaratıcı tıkanıklıkları ima ediyor!

Yaklaşan bir akşam yemeği partisi, beklediğiniz büyük fırsatı sağlayacaktır.

Yengeç Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Kalbin meseleleri bugün yoğunlaşacak gibi görünüyor, Yengeç. Melankolik Oğlak ayı, günü duygusal olarak dönüştürücü Plüton ile birleşerek geçirir ve sizi mevcut ilişki anlatınızdaki gizlenen hayal kırıklıklarını kabul etmeye zorlar. Başka yerlerde, haber getiren Merkür, aksiyon alıcı Mars ile birleşerek yaratıcı projeler, cinsel yaşamınız veya romantik ilgi alanlarınız hakkında önemli konuşmalar veya ifşaatlar başlatır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.