Yengeç Burç Yorumları 5 Kasım 2021

Yengeç burcunun 5 Kasım 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 5 Kasım 2021 Cuma günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 5 Kasım 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 5 Kasım 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 5 Kasım 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 5 Kasım 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 5 Kasım 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, kız kardeşiniz olan Akrep’te sona ermeden önce – zevk arayan tutku, romantizm ve kendini ifade eden beşinci eviniz aracılığıyla – uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma, uzlaşma, ve önemli diğerleri. Yengeç, bu kimya dolu birliğin temelini nasıl sağlamlaştırabilirsin? Ayın, inanç sistemlerinden, ruhsal bilgelikten ve bilinmeyen bölgelerden oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla, anlaşılması güç Neptün ile üçgen açı yapması, sizi ufkunuzu keşfetmeye ve bir inanç sıçraması yapmaya teşvik eder… ancak bunu yapmanız isteniyorsa. Luna’nın şanslı Jüpiter’e kare açısı, kalbinizin arzuları ve bağlılık özleminiz arasında sürtüşme yaratır.

Yengeç Burcu 5 Kasım 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Esmer olarak bilinecek biri değilsin ama bugün kendini bir öğretmenin evcil hayvanı gibi hissediyorsun. Başkalarının kıskanması kimin umurunda? Birinin gününü biraz daha tatlı hale getirmek için yapabileceğiniz her şey için cömertçe ödüllendirileceksiniz.

Yengeç Burcu 5 Kasım 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

İlham her an gelebilir, Yengeç! Bugünden itibaren Merkür, tutkularınızda ve yaratıcılığınızda merak uyandıran dönüştürücü Akrep burcuna giriyor. Merkür önce yaratmaya, sonra yok etmeye, sadece eskisinden daha iyi bir şey yaratmaya hazır. Merkür’ün enerjisi, iş yerindeki mevcut projelerin üstesinden gelmek için mükemmel olabilir! Venüs, bugün sözleşmeler, anlaşmalar ve profesyonel ortaklıklardan yararlanmak için ideal olan Oğlak burcuna giriyor. Venüs enerjisi, taahhüt sektörünüze tatlı bir şekilde fayda sağlıyor. Venüs Oğlak burcundayken yeni profesyonel ortaklıkları ve finansal olarak yerine getiren sözleşmeleri çekmek daha kolay olabilir.

İşler yavaşlarken, tasarruf etme, kış uykusuna yatma ve bir dahaki sefere hazırlanma zamanı.

Yengeç Burcu 5 Kasım 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Kozmik gelgitler Cuma göğünün altında dönmeye başlıyor, Yengeç. Sevgili Venüs, uzun vadeli ilişkiler sürdürme yaklaşımınızı hem tatlandırmak hem de yeniden incelemek için çalıştığı ciddi Oğlak burcuna bugün ilerliyor. Venüs, yaklaşan bir geri hareketle boğuştuğu için gelecek yılın Mart ayına kadar Oğlak burcunda kalacak. Bu arada, zeki Merkür, derin duygulara sahip Akrep’e doğru ilerliyor ve şimdi 24 Kasım’a kadar zihninizi cinsellik ve yaratıcı kişisel projeler konularına yöneltiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.