Yengeç Burç Yorumları 30 Kasım 2021

Yengeç burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 30 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Kasım 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Denemeden asla *gerçekten* bilemezsiniz, Yengeç. Tatlı Venüs, taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz boyunca uyum arayan geçişinin ortasında, büyüleyici Neptün’ü seksen yapacağı için, bu süre boyunca dikkate alınması özellikle önemlidir. Kulağa sevimsiz geliyor, ancak olumlu bir sonuca inanmak kadar basit bir şey uzun bir yol kat edebilir. Bu süre zarfında göz önünde bulundurulması gereken başka bir şey de, bu aşk ilgisinin inanç sistemlerinizde bir rolü var mı? Belki de dünyevi arayışlarınızı ve uzun vadeli vizyonlarınızı etkileme potansiyeline sahiptir. Her iki durumda da, Luna’nın Pluto’ya karesi sezgisel yeteneklerinizi güçlendirecek, bu yüzden dikkat edin.


30 Kasım 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Son zamanlarda ne hakkında hayal kuruyorsun? Ya da daha da önemlisi, ne değil, kim? Peşinde olduğunuz şeyi veya kişiyi hareketsiz oturarak elde edemezsiniz. Bu hayalleri eyleme geçirin ve harekete geçin.


30 Kasım 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Güneş ve Merkür arasındaki sürekli kavuşum sayesinde işler yoğun olabilir. İyileştirmeler veya ayarlamalar yapmak için mükemmel olan çalışma alanınızda fikirlerinizin memnuniyetle karşılandığını görebilirsiniz. Venüs, Mars’a seksen yapmaya devam ettiğinden, yaratıcılığınız profesyonel taahhütlerinizde parlıyor. Yengeç burcu, tutku projelerinde veya anlaşmalarda daha güçlü bir sese sahip olmak giderek daha kolay hale geliyor, bu da işinize kendinizi daha çok kattıkça mükemmel. Yaptığınız her şey, doğrudan güneşe ve Merkür’ün Satürn’e altmışlık açısına oynayan iş yerinizi dönüştürmektir.


30 Kasım 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Son değişiklikler size daha fazla sorumluluk verdi. Endişelenme – gurur duy!


30 Kasım 2021 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Salı gününün gökyüzü, eşit bir teslimiyet duygusuyla size netlik getirmesine yardımcı olsun, Yengeç. Yola rehberlik eden güneş, görev yöneticisi Satürn ile destekleyici bir uyum oluşturarak size mevcut çalışma rutininizi temellendirme ve kararlı işbirliklerine girme şansı sunar. Projeleri eşleştirmek veya gelecek planlarını tartışmak için ideal bir gün. Başka bir yerde sevgili Venüs’ün idealist Neptün ile buluşması, güne sisli, romantik fanteziler aşılar.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.