Yengeç Burç Yorumları 29 Kasım 2021

Yengeç burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 29 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 29 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Kasım 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mütevazı meskeninizi süsleyin ve en sevdiğiniz pijama olan Cancer’ı giyin. Bakın, ay uyum arayan Terazi’ye ve ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinize geçtiğinde, günlük durum tespiti için altıncı evinizde aynı anda aya seksen yapacak. En son ne zaman hak ettiğin bir mola verdin? Öz-sevgi, arzuladığınız sevginin ana bileşenidir, bu yüzden devam edin ve kendinize bir öncelik verin. Ayrıca, Venüs Satürn tarafından yönetilen yedinci evinizin üzerinde gezinirken, sağlam ve uzun ömürlü olmayan bir şey için zaman kaybetmek üzeresiniz. Tahtınıza oturun ve alın.


29 Kasım 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sesi başkalarının belirlemesine izin vermek için iyi bir zaman. Bugün normalden biraz daha duygusal hissediyorsunuz ve bu, insanlardan, özellikle de bir kişiden geri çekilmeniz gerektiği anlamına gelebilir.


29 Kasım 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hak ettiğinizi düşündüğünüz tüm saygıyı almıyorsanız, bugün isteyin.


29 Kasım 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Pazartesi günü gökyüzü, dikkat etmeniz gereken çeşitli anlatılara sizi bağlıyor, Yengeç. Bir yandan aydınlatıcı güneş, iletişimsel Merkür ile birleşerek mevcut çalışma koşullarınızla ilgili yeni görüşler veya önemli konuşmalar sunar. Başka bir yerde, motive olmuş Mars, gerçekliği çözen Neptün’e ulaşırken bir hayale dalar ve aşk ilgi alanları ve yaratıcı arayışlar etrafında sisli romantik bir pus yaratır.


29 Kasım 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Güneş, zihinsel odaklanmanızı ve işinize yönelik hırsınızı hedefleyerek bugün Merkür ile birleşmeye devam ediyor. Yengeç, işe gitme konusunda kendini iyi hissedebilirsin, bu da meslektaşların için inanılmaz derecede fark edilebilir olacak! Devam eden Venüs altmışlık Mars sayesinde, profesyonel görevlerinizi yerine getirirken kolaylık var. Altmışlık, yaratıcılığınızı, sanatsal vizyonunuzu ve kendinizi ifade etme yeteneğinizi profesyonel taahhütlerinize dahil edebileceğinizi gösterir. İş ortakları, yazışmalarınıza, sözleşmelerinize ve projelerinize kişiliğinizin birazını koymayı destekleyebilir. İki geçiş arasında, bugün projelerinizi halletmek için özellikle heyecanlı hissedebilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.