Yengeç Burç Yorumları 28 Kasım 2021

Yengeç burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 28 Kasım 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Kasım 2021 Pazar Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

En yakın arkadaşlarınızı biraz rahat bırakmaktan çekinmeyin. Çoğu gün sizi deli eden insanlara karşı normalden biraz daha yardımsever hissediyorsunuz, bu yüzden normalde onlara iki kolunuzla savurduğunuzda kendinizi biraz pes ederken bulabilirsiniz.


28 Kasım 2021 Pazar Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Başkaları basit önerilerinizi takip ettiğinde gururunuz büyük bir destek alacak.


28 Kasım 2021 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün zihinsel durumunuzu tam olarak kavramak zor, Yengeç. Ay, Başak’ta yüzerek kendinizi ifade etmenize yardımcı olacak somut yollar arar, belki de yazılı veya sözlü olarak. Yine de Luna, Neptün’ün sisli rüya dünyasına ve Venüs’ün aşk yuvasına sürüklenir, bu da eldeki göreve odaklanmayı zorlaştırır ve romantik hayallerde kaybolmayı kolaylaştırır.


28 Kasım 2021 Pazar Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Durum tespiti ile ilgili altıncı eviniz aracılığıyla güneşin Merkür’e yakınlığı sayesinde, günlük yaşamınızda başka ufuklar keşfediyorsunuz. Üretkensin, Yengeç. Yani şu an için aşk hayatınızı beklemeye almakta sorun yaşamazsınız. Ne de olsa Venüs, pragmatik Oğlak burcunda retrograd yolculuğunun başlangıcına yaklaşıyor – taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmaları, uzlaşma ve bire bir bağlantılardan bahsetmiyorum bile. Bunu söyledikten sonra, taahhütlerinizi normalden çok daha fazla düşünüyorsunuz, bu yüzden kendinize öncelik vermekten çekinmeyin. Neyse ki, ayın titiz Başak’tan geçişi, sizi ayırt etme yeteneğinizi kullanmaya teşvik ediyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.