Yengeç Burç Yorumları 20 Kasım 2021

Yengeç burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Sakin ol, Kanser. Bugünkü ay tutulması kalıntısına ek olarak, Luna'nın bilinçsiz kalıplar, gizli gündemler ve sahne arkasındaki her şeyden oluşan on ikinci evinize geçişi, kutsal alanınıza geri çekilme ve buna bir gün deme ihtiyacına ilham verebilir. Ancak bu, Luna ve puslu Neptün arasındaki zorlu bir kare sayesinde zihninizin yarışmasını engellemez. Özel birine aşık olmak? Aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci eviniz aracılığıyla bilgili Merkür ile önemli diğerlerinin yedinci evi aracılığıyla güç merkezi Pluto arasındaki açıklayıcı bir altmışlık, aradığınız netliği ortaya çıkarır. Gerçeğe yakın bir an yaşıyor olabilirsin. Dikkat etmek.

Yengeç Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün ihtiyacınız olursa bir süre oyalayın. Belki havadaki enerji vızıltısıdır ya da belki biri sizi bir taahhüt için zorluyor. Durum ne olursa olsun, büyük bir karar var ve mümkün olduğunca iyi bilgilendirilmelisiniz.

Yengeç Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Merkür bugün Jüpiter ile kare açı yaptığında, üzerinde çalıştığınız tutku projenizde durma noktasına gelebilirsiniz. Yengeç, projeye çok fazla zaman, enerji ve hatta para yatırdığınızda ilerlemeyi durdurmak sinir bozucu olabilir. Ancak kareler, özellikle Venüs, Mars'a altmışlık açı yaptığında, uzlaşmaya yol açabilir! Altmışlık, bir partnerden veya meslektaştan gelen destekleyici bir eli gösterebilir. Küçük bir yardımın uzun bir yol kat ettiğini görebilirsiniz, özellikle de potansiyel olarak yeni bir ortak proje haline gelebilirse! Ama işin püf noktası, başka birinin devreye girmesine açık olmaktır.

Yeni projelere başlarken dikkatli olun – aklınız henüz oyunda değil.

Yengeç Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yengeç, bugün her açıdan önemli haberler ve konuşmalar geliyor. Messenger Mercury, kendisini dönüştürücü Pluto ve vizyon sahibi Jüpiter ile sohbetlere sarılmış halde bulur ve günü kişisel yaratıcı yetenekleriniz, cinsel yaşamınız ve romantik ilgi alanlarınız hakkında ifşaatlarla doldurur. Bu arada, dalgın İkizler ayı, sosyal faaliyetlere dahil olmaktan kaçınan düşük anahtarlı faaliyetleri teşvik eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.