Yengeç Burç Yorumları 18 Kasım 2021

Yengeç burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 18 Kasım 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 18 Kasım 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 18 Kasım 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, özgürlüğü seven onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygusuyla parıldamaya devam ediyor, ancak aynı zamanda romantik beşinci eviniz, aşk, tutku ve zevk yoluyla anlayışlı Merkür'e karşı çıkacak. Yengeç burcu, romantik tutkularınız dünyaya ait olma duygunuzla uyumlu olmayabilir, ama bu gerçekten onları ilgilendirmez. Bu, özellikle statükoyu karşılamaya çalışanlarınız için geçerlidir. Daha parlak bir notta, Merkür'ün her şeyi kapsayan Neptün ile üçgen açısı size teslimiyetteki gücü hatırlatır. Yani, merak ediyorsanız, tam olarak olmanız gereken yerdesiniz. Kalbinin sesini dinle.

Yengeç Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Yavaşça adım atın ve küçük tahrişleri fırçalayın. Oda arkadaşları, komşular ve amirlerle ilişkiler için zor bir zaman. Müziğin gerekenden birkaç desibel daha yüksek sesle çalınmasına tahammül etmeye çalışın.

Yengeç Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Mars geri giden Uranüs'e karşı çıkmaya devam ederken ilham gelmeye devam ediyor. Neyse ki, Merkür geri giden Neptün ile üçgen açı yaptığı için süreç sezgisel görünebilir. Yengeç burcu, farklı dünya görüşlerinden, kültürlerden ve deneyimlerden faydalanabiliyorsanız, bunu yapın! Sulu üçgen sizi kutunun dışında düşünmeye teşvik eder. Venüs geri giden Uranüs ile üçgen açı yaptığından, yaratıcılığınızın derinliklerine daldıkça profesyonel taahhütlerinizin değiştiğini fark edebilirsiniz. Sözleşmeleriniz ve ilişkileriniz zamanla süreciniz ile birlikte gelişecektir. Dünyevi üçlü, profesyonel çabalarınızı etkileyebileceğinden, ilişkilerinize ve özlemlerinize nasıl değer verdiğinizi bile değiştirebilir.

Fazla analitik olmak, duygusal gerçeklere olan saygınızı kaybetmenize neden olabilir.

Yengeç Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe göğünün altında akan tatlılığı kucakla, Yengeç. İletişimsel Merkür, vizyon sahibi Neptün ile destekleyici bir bağlantı kurarak ilham kaynağından yararlanmayı ve bunu kendi yaratıcı projelerinize uygulamayı kolaylaştırır. Aynı zamanda manyetik Venüs, elektrik Uranüs ile destekleyici bir bağlantı kurarak ilişki hikayenize taze bir hayat soluyor ve onu ışıltılı hale getiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.