Yengeç Burç Yorumları 16 Kasım 2021

Yengeç burcunun 16 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 16 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 16 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 16 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 16 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 16 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş, zevk arayan aşk, tutku ve romantizmden oluşan beşinci evinizin üzerinde gezinirken, kalbinizin arzularını ve genel aşk dilini çevreleyen temalara son derece sabitlenmiş durumdasınız. Yengeç, gözünü özel birine dikmişsin ve görünüşe göre sen de vazgeçmek üzere değilsin. Bu özellikle, haritanızın bu bölgesindeki güneş ile önemli diğerlerinin yedinci evi aracılığıyla güç merkezi Plüton arasındaki günümüzün altmışlık açısını göz önünde bulundurduğunuzda geçerlidir. Dönüşüm mutlaka gerçekleşecek, ama hepsi gerekli. Bu arada Luna, otoriter onuncu otorite evinizi ateşlemeye devam edecek, ancak gücünüzü fazla zorlamanıza gerek yok.

Yengeç Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda büyük resmi unutun ve o an için hayatın küçük ayrıntılarına odaklanın. Büyük şeyler önemli olmadığından değil. Sadece e-postalar, planlar ve programlar gibi küçük ayrıntılarla başa çıkmak için olağanüstü bir yeteneğe sahipsiniz.

Yengeç Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Güneş hala Jüpiter ile kare açı yaptığı için bugün bunaltıcı olabilir. Bununla birlikte, Mars geri giden Uranüs’e karşı çıkarken, şimdi Plüton’a altmışlık açı yapıyor. Kare sayesinde yaratıcı bir blok üzerinde özenle çalışıyor olabilirsiniz. Ancak şimdi karışımda bir altmışlık olduğu için, işte bir projeye veya göreve bağlanmanın daha kolay olduğunu görebilirsiniz. Bazen sinir bozucu olsa da, yine de yavaş ama emin adımlarla yükümlülüklerinizi yerine getirebilirsiniz. Muhalefet sayesinde, geri bildirim veya tavsiye için topluluğunuza ulaşarak büyük bir nezaket gösterebilirsiniz!

Yorulduğunuzu söylediğinde iç sesinizi dinleyin. Aşırıya kaçmayın.

Yengeç Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Ortaklıklara yaklaşımınızın bazı büyük değişikliklerden geçmesi şaşırtıcı değil, Yengeç. Salı günkü gökyüzü, hem aydınlatıcı güneş hem de besleyici ay, yenilenme arayan Plüton’a uzanırken, bu hikayeye yeni bir ışıkta geri döndüğünüzü görüyor. Gerçekler bu yönüyle halının altından süpürülür, bu nedenle tüm ilişki konularına doğrudan ve dürüst bir değişim arzusuyla yaklaşmayı hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.