Yengeç Burç Yorumları 13 Kasım 2021

Yengeç burcunun 13 Kasım 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 13 Kasım 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 13 Kasım 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 13 Kasım 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 13 Kasım 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyük hayaller kuruyorsun, Yengeç. Ay, macera, bilgelik ve inanç sistemlerinden oluşan geniş dokuzuncu evinizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, anlaşılması güç Neptün ile güçlerini birleştirecek. Bir duruma doğru bir inanç sıçraması yapmak ister bir fantezi ister son dakika kararı olsun, çarpık bir algının tuzağına düşmeye eğilimli olduğunuz için ayırt etme yeteneğinizi kullanmak önemlidir. Ay ayrıca, bire bir ortaklıkların yedinci evi aracılığıyla Plüton ile uyum içinde olacak ve bu da bir saplantı katmanı ve/veya enerjiyi kontrol etme sürecini ekleyebilecek. Bu süre boyunca hazırda kalın ve yaklaşımınız konusunda pratik olun.

Yengeç Burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Her türlü kişisel işle ilgilenecek doğru enerjiye sahipsiniz. Yeni bir sanat formu denemek, o sevimli yeni iş arkadaşına merhaba demek ya da sadece rahatlamak için iyi bir zaman olabilir.

Yengeç Burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

İlham verici bir gün olabilir, Yengeç! Güneş hala geri giden Neptün ile üçgen açı yapıyor, bu da sizi keyif aldığınız becerileri geliştirmek veya yeni bir tutku bulmak için yeni profesyonel deneyimler aramaya teşvik ediyor. Başka bir kültürden, ülkeden veya yaşam tarzından ilham alabilirsiniz. Merkür bugün geri giden Uranüs’e karşı olduğundan, bir sonraki profesyonel hedefinizde büyük bir atılım olabilir. İlham her an her yere gelebilir. Böylece, kendi alanınız dışındakilerle bile, daha büyük topluluğunuzla bağlantı kurmanın, işte sihirli bir şeyle sonuçlanabileceğini görebilirsiniz!

Mikroskobunuzu çıkarın ve en küçük ayrıntılara bakın – gerçeği tutarlar.

Yengeç Burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi günkü kozmik manzara, uykulu ve uyarılmış Yengeç arasında sallanıyor. Bir yandan, vizyon sahibi Balık ayı, günü gerçekliği çözen Neptün ile kucaklaşarak geçirerek, fantezi ve sihir yoluyla sıradanlıktan kaçma ihtiyacınızı yoğunlaştırıyor. Öte yandan, haberci Merkür’ün düzensiz Uranüs ile elektriksel karşıtlığı, cinsel yaşamınız ve yaratıcı projeleriniz hakkında beklenmedik konuşmalar veya ifşalar ile günü harekete geçirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.