Yengeç Burç Yorumları 12 Kasım 2021

Yengeç burcunun 12 Kasım 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 12 Kasım 2021 Cuma günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 12 Kasım 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 12 Kasım 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 12 Kasım 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 12 Kasım 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 12 Kasım 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Gelecek hakkında hayal kuruyorsun, Yengeç. Bir su burcu olduğunuzda çimle birlikte masum limerence gelse de, bu süre zarfında pratik olarak düşünmeniz önemlidir. Örneğin, heyecan arayan dokuzuncu bilgelik eviniz ve bilinmeyen bölge aracılığıyla, mistik Balık burcuna dönüşen ay, dünyevi girişimlerinizi ve genel inanç sistemlerinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Sıradaki ne? Ortaklık sektörünüzde Luna’nın Venüs’e altmışlığı, romantik fanteziniz için zemin hazırlıyor, ancak aynı şekilde, istikrarlı ve uzun ömürlü bir şey arzuluyorsunuz. Aşk yolculuğunuzda sabır gerekir.

Yengeç Burcu 12 Kasım 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

İlk adımı atana kadar asla bir yere varamayacaksın. Artık bir şeyler düşünmek yok. Harekete geçme zamanı. Ne istediğini biliyorsun. Bağırsaklarını takip et ve bir sonraki doğru şeyi yap.

Yengeç Burcu 12 Kasım 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Mars bugün Satürn’le olan karesini bitirirken yaratıcı bloğunuzun sona ermesine hazır olun. Zamanınızı ve enerjinizi tutku projelerine yatırma yeteneğinizde güvende hissetmek inanılmaz derecede kolay olabilir! Yaratıcı blok sona erdiğinde, hayal gücünüz yükselmeye başlar. Güneş, geri giden Neptün’ü üçgen açı yapacak ve bu da sizi büyük hayaller kurmaya teşvik ediyor. Kare, işteki vizyonunuzu sınırlamış olabileceğinden, trine bunun üzerine genişlemeyi amaçlıyor. Şimdi mesleğinizde gelişmek için yaratıcı fırsatlar aramanın tam zamanı!

Yeni başlangıçlar, bazı sonlar yaşayacağınız anlamına gelir. Vedalarınızı hazırlayın.

Yengeç Burcu 12 Kasım 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Cuma günü gökyüzü seni bir rüya dünyasında dans ederken buluyor, Yengeç. Enerji veren güneş, gerçekliği çözen Neptün ile tatlı bir bağlantı kurmak için uzanıyor. Bu sisli eşleşme, sizi dinlenmeye ve toparlamaya özlem duymanıza neden olabilir ya da yaratıcı dürtünüzü harekete geçirmek için ilham almanıza neden olabilir. Derin duygulu Balık ayı, duygusal tepkileri harekete geçirir, aynı zamanda sizi eğitim yoluyla yeni bakış açıları aramaya teşvik eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.