Yengeç Burç Yorumları 11 Kasım 2021

Yengeç burcunun 11 Kasım 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 11 Kasım 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 11 Kasım 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 11 Kasım 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 11 Kasım 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 11 Kasım 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 11 Kasım 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Sana hizmet etmeyen romantik karışıklıklardan kurtuluyorsun, Yengeç. Aynı şey, bilinçli olarak önemli bir kişiyle bir şeyler üzerinde çalışmayı bir noktaya getirmeniz dışında, kararlı ortaklıklarda bulunanlarınız için de geçerlidir. Meydan okuma? Aradığınız tutkuya kalbinizi açın. Güneş, Merkür ve Mars şu anda aşk, şefkat, zevk ve kendini ifadeden oluşan beşinci romantik evinizi ateşliyor, bu da kendinizi sevmenin ve sizi çevreleyen gerçek sevginin tadını çıkarmanın zamanı geldiği anlamına geliyor. Luna’nın sekizinci dönüşüm evinizdeki Jüpiter ile kavuşumu, şanslı bir molaya eşdeğerdir, ancak yalnızca işe koyulursanız.

Yengeç Burcu 11 Kasım 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün her şey yeni başlangıçlarla ilgili. Şu anda bulunduğunuz yolculuk uzun olacak ama aynı zamanda oldukça eğlenceli olacak. Şükürler olsun ki enerjiniz yüksek ve yolunuza çıkan hemen hemen her şeye dayanabilirsiniz.

Yengeç Burcu 11 Kasım 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Merkür son birkaç gündür Mars ile kavuşumda olduğundan, yeni bir şey yaratmak veya devam eden projeleri yenilemek için ilham alabilirsiniz. Bununla birlikte, her iki gezegen de Satürn’e kare açı yapıyor, bu nedenle hangi projelerin yatırıma değer olduğuna öncelik vermek zor olabilir. Yatırımcıları garanti altına almakla bile mücadele edebilirsiniz. Kova burcundaki ilk dördün bugün meydana geldiğine göre, şimdi kritik ayarlamalar yapmanın zamanı geldi. Mesleğinizdeki yatırımlara ve dönüşümlere yaklaşım şeklinizi büyük olasılıkla ayarlayabilirsiniz. Kredileri, enerji alışverişlerini ve devam eden projeleri buna göre düzenleyin!

Açıkçası, söyledikleriniz yanlış yorumlanmış olabilir – hasar kontrolü zamanı.

Yengeç Burcu 11 Kasım 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Evren, kalbinin ihtiyaçlarına yaklaşman için seni dürtüyor, Yengeç. Akrep mevsimi, yaratıcı olmak, seçtiğiniz bir aşamada yaşamak ve cinselliğinizi yeni bir ışıkta keşfetmek için yeterince savunmasız olmanızı ister. Gelecek odaklı Kova burcundaki ilk dördün ay, saf romantizm ve olgun taahhütler arasındaki ayrımı aydınlatırken, Perşembe günkü gökyüzü ilişki yaklaşımınızda yapılacak değişiklikleri gösteriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.