Yengeç Burç Yorumları 1 Aralık 2021

Yengeç burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 1 Aralık 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Aralık 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Neptün istasyonları bugün doğrudan Balık’ta, bu da dokuzuncu bilgelik evinizi, inanç sistemlerinizi ve bilinmeyen bölgenizi çevreleyen temalara büyüleyici bir umut, fantezi ve sınırsızlık katmanı ekliyor. Yengeç, konu gelecek vizyonlarına geldiğinde inancın eksikse, emin ol bazı şeyler değişmek üzere. Örneğin, Luna bugün için için yanan Akrep’te aylık ilk çıkışını yapacak – aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla – bu da kalbinizin arzularından genel olarak aşk dilinize kadar her şeye duygusal vurgu getiriyor. Ve bu yetmezmiş gibi, Venüs, ilişki sektörünüz aracılığıyla göz kamaştırıcı geçişinin ortasında Mars’a seksen yapacak.


1 Aralık 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hayallerle çılgına dönün ve nereye gittiklerini görün. Fantezilere ve boş düşüncelere dikkat etmek için iyi bir gün. Gerçekten ne istediğinize dair çok daha net kılavuzlardır.


1 Aralık 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neptün’ün gerileme dönemi muhtemelen profesyonel inançlarınızda, sezgilerinizde, eğitim yolculuğunuzda ve hatta genişleme planlarınızda biraz kendinizden şüphe duymanıza neden oldu. Neyse ki, Neptün istasyonları bugün doğrudan, eğitiminizi ve deneyimlerinizi görmenize izin veriyor. Kanser, kariyerinizde bunu başaracak beceri, deneyim ve bilgiye sahip olduğunuzu bildiğiniz için mesleki eğitiminizde daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Neptün’ün doğrudan enerjisi de oldukça sezgisel olabilir, bu nedenle kariyer yolunuzun akışına yaslanabilirsiniz. Bu mükemmel enerjiyi düşünün, yolunuz sizi nereye götürürse oraya açık olmak isteyeceksiniz!


1 Aralık 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir şeyi anlamaya başlıyorsunuz – onu anlamak için kendinize daha fazla zaman verin.


1 Aralık 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda hepiniz iştesiniz ve oyun yok, Yengeç. Ay şehvetli Akrep ile dans ederken, koşuşturmacadan bir hafta ortası molasının tadını çıkarın. Luna’nın buradaki varlığı, sizi unutulmuş yaratıcı projelere dalmaya, kendini ifade etmeyi harekete geçirmeye ve romantik zevklere eğilmeye teşvik ediyor. Ne yazık ki, ayın duvarlarla çevrili Satürn ile sert karesi, yakınlık bölümünde ele alınması gereken gerilimleri vurgulayacak gibi görünüyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.