Yay Haftalık Burç Yorumları (29 Kasım – 5 Aralık Haftası)

Yay burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası neler bekliyor? Yay burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 29 Kasım – 5 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kendi Yay burcunuzda olan güneş tutulması, hayatınıza önemli değişiklikler getirme potansiyelini getiriyor.

Hafta 29 Kasım Pazartesi günü, Mars’ın Akrep’te, dinlenme ve iyileşme evinizde, Balık’ta Neptün ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Yay, işte tam gaz gidiyor ve ailenize ve arkadaşlarınıza karşı nazik bir ev sahibi olabilirsiniz. Şimdi bir izin gününe ve birinin seninle ilgilenmesine ihtiyacın var. Bunu programınıza eklemeyi düşünün.

30 Kasım Salı günü Merkür, kendi burcunuzda ve güven evinizde, iletişim evinizde Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Yay burcu, bir grubun önünde konuşmanız, bir toplantıya liderlik etmeniz veya büyük bir duyuru yapmanız istenebilir. Biri sana mikrofonu veriyor ve neyse ki onu kanatlamakta iyisin. Merkez sahne almak için bir fırsat kollayın.


Yay Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta aşkın tezahür etmesi için birçok fırsat olacak olsa da, 28 Kasım’ı mali durumunuzu ve kariyer hedeflerinizi değerlendirmek için kullanın. Başak ayı, Pluto ile faydalı bir bağlantı kuracak ve kişisel gücünüze dokunurken gelecek için gerçekçi bir şekilde plan yapmanızı isteyecek.

Kozmosta iletişimsel Merkür ile Yay güneşi tangoları olarak, haftanın başında arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınız arasında sıcak bir konu olacaksınız. Şu anda başkalarına nasıl davrandığınıza daha fazla dikkat edin, çünkü hem iyi hem de kötü işlerinizle ilgili haberler büyük olasılıkla aşkınızın kulaklarına inecektir. Şu anda başkaları hakkında dedikodu yapmaktan kaçının ve etrafınızdakilerin moralini yükseltirken pozitif kalmanın yollarını arayın.

4 Aralık’taki güneş tutulması yolunuza büyük değişimler getirecek ve güneş ve ay burcunuzun altında hizalanacak. Kendinize çok fazla baskı yapmaktan kaçının ve işleri kendi hızınızda almayı unutmayın. Tutulma enerjisi, özellikle durumunuzu kontrol etmek için çok uğraşırsanız, bazen stres seviyelerini artırabilir. Hemen şimdi kendinize bir iyilik yapın ve kendinizi akışa bırakın. Şu anda önümüzde ne olduğu konusunda belirsiz hissetmekte sorun yok; birkaç hafta içinde geleceğin neler getireceğini daha çok bileceksiniz.


Yay Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yay, bu haftanın astrolojisi iş hayatınızı iyileştirmek için gücü sizin elinize veriyor!

Güneş, 28-30 Kasım Salı günleri arasında burcunuzda Merkür ile kavuşum yaptığında, inanılmaz derecede güçlenmiş hissedeceksiniz. Yeni fikirlerle canlı hissedeceğiniz bu dönemde zihniniz en büyük varlığınızdır. İş arkadaşlarınız hareketli bakış açınıza değer verecek. Kendinden emin olduğun için bir anlaşma yapmak veya röportaj yapmak için mükemmel bir geçiş olabilir. Venüs ayrıca bu süre zarfında Mars’a seksen yapacak ve hoş bir oyun planı oluşturmanıza izin verecek. Hatta biraz nakit akışı da görebilirsiniz! Bu altmışlığa ek olarak, Venüs de haftanın büyük bir bölümünde Neptün ile bir oluşturacak. Bu yaratıcı altmışlık, iş arkadaşlarınızla bağ kurmak ve enerjinizi yaratıcı bir şekilde işinize yatırmak için mükemmeldir. Bu arada, Neptün 1 Aralık Çarşamba günü doğrudan istasyon yapacak. Şimdi, Neptün’ün sis asansörlerini ev ve aile sektörünüzde yönlendirin. Daha sağlıklı bir iş-yaşam dengesini yeniden kurmak ve hatta iş gününüz bittikten sonra evde daha fazla zaman geçirmek için mükemmeldir.

Son olarak 4 Aralık Cumartesi günü Yay burcunda gerçekleşecek yeni ay tam güneş tutulması sizi profesyonel kimliğiniz üzerinde çalışmaya teşvik edecek.


Yay Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Çocuklar Pazartesi günkü etkinliklerde rol oynayacaklar. Onlarla henüz tanışmamış olabilirsiniz, ancak kesinlikle onlardan bir tekme alacaksınız ve tam tersi. Hafta ortasının temellerini halletmeye çalışın, çünkü yapacak zamanınız ve enerjinizin neredeyse tamamı bu kadar. Çalışanlarınız Perşembe ve Cuma günleri çok konuşacaklar, ama gerçekten hiçbir şey söylemeyecekler – bir şey yapmak bir yana. Hafta sonu tamamen derin düşüncelerle ilgilidir, bu nedenle istediğiniz kadar sosyal zaman alamayabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.