Yay Haftalık Burç Yorumları (22 Kasım – 28 Kasım Haftası)

Yay burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası için burç yorumları neler? Yay burcunu 22 Kasım – 28 Kasım haftası neler bekliyor? Yay burcunu 22 Kasım – 28 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 22 Kasım – 28 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yatırım radarınız çalışıyor. Yay, karı kokluyorsun.

Hafta 21 Kasım Pazar günü, Merkür’ün Akrep burcunda, sezgi evinizde, para evinizdeki Oğlak burcundaki Plüton ile altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, satın alma veya satma zamanının geldiği fikriyle uyanabilirsiniz. Tam olarak ne hissettiğinizi yazmayı düşünün. Evren size mesajlar gönderiyor.

23 Kasım Salı günü Yay burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!) ilişkiler evinizde Kuzey Düğüm ile karşıt açı yapıyor. Bugün, özellikle potansiyel aşk ilişkileri ve arkadaşlıklar söz konusu olduğunda daha görünürsünüz. Yeni insanlarla tanışabilir ve hızlı bir şekilde güçlü bağlantılar kurabilirsiniz. Yay burcu, geçmiş yaşam bağlantınız olan biriyle tanışabilirsiniz veya size karmik borçları olabilir.

Yay Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Güneşin Yay burcuna geçişi ile mevsiminizin başlangıcını işaret eden 21’de bekleyiş nihayet sona eriyor! Son zamanlarda radarın altından süzülüyorsanız, tüm gözler üzerinizde olacağından önümüzdeki günlerde bir değişim göreceksiniz. Bununla birlikte, Yengeç burcu sizi romantik oyunlara veya çılgınlıklara karşı ilgisiz bırakacağından, size yaklaşanlar derine inme havasında olsalar iyi olur. Ayın tatlı Venüs ile karşı karşıya geldiği yirmi üçüncü ayın sabahında, gerçekten ilgilenmediğiniz biriyle oyun oynamak isteyebilirsiniz, ancak egonuzu güçlendirmek için kimseyi yanınıza sokmamaya çalışın.

İletişimsel Merkür yirmi dörtte burcunuza hareket edecek ve bu da başkaları sizin dilinizi konuşmaya başlıyormuş gibi hissetmenizi sağlayacak. Bununla birlikte, bu titreşimler, sonunda romantik ilginizi başka bir yöne gönderebilecek dedikodu cazibesini de ortaya çıkarabilir. Ayrıca sevgilinize anlayışlı sorular sormayı hatırlamanız ve kendiniz hakkında çok fazla konuşmaktan kaçınmanız, özellikle de Merkür’ün güneşle aynı hizaya geldiği yirmi yedinci günde, önemli olacaktır. Bu süre zarfında titreşimler çok yüksek olacak, bu yüzden topraklanmış olduğunuza ve eşit diyaloglar için yer tuttuğunuza ekstra dikkat etmek isteyeceksiniz.

Yay Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Aklınızın gölgelerinden çıkmaya hazır mısınız, Yay? İş hayatınızın tonu eskisinden çok daha parlak hissetmek üzere!

21 Kasım Pazar günü güneş burcunuza girerken Akrep sezonuna veda edin! Yay mevsimi, parlama zamanınızdır, çünkü artık Akrep mevsiminden sonra her zamankinden daha güvende hissedebilirsiniz. İş yerinde daha sessiz veya daha tereddütlüyseniz, bu durum değişmek üzere. İş arkadaşlarınız, mevsiminiz boyunca ne kadar parlak olduğunuzu fark edecekler. 24 Kasım Çarşamba günü Merkür eğlenceye katıldığından, zihniniz olasılıklarla canlı. Şimdi çalışma alanınıza yeni bir soluk getirmenin tam zamanı. Yeni fikirler sunabilir veya yeni yöntemler deneyebilirsiniz. Venüs, tüm hafta boyunca Mars’a sekstil yaptığından, Akrep sezonundaki sıkı çalışmanızın meyvelerini vermeye başlayacağını hissedebilirsiniz. Herhangi bir yatırım yaptıysanız, bu hafta ödüllerini almaya başlayabilirsiniz! Bu nedenle, finansal olarak faydalı bir hafta olabilir.

27 Kasım Cumartesi günü Başak burcundaki son çeyrek ay, özellikle profesyonel mirasınızın bir parçası olan bir çaba varsa, kariyer yolunuzu düzenliyor.

Yay Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında para tasarrufu sağlayan bir vuruşa geri döndünüz, ancak çöp tenekesi dalışında çizgiyi çekebilirsiniz. Tatlılarınla ​​tatlıları uçuramayabilirsin, ama başka bir şey için paraya ihtiyacın olduğunu biliyorsun. Çarşamba günü, etrafınızdaki insanlarla o kadar iletişim halinde olacaksınız ki, biraz korkutucu olabilir. Ancak birkaç gün sonra, neredeyse kesinlikle geri çekilmeniz ve her şeyi kendi başınıza düşünmeniz gerekecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.