Yay Haftalık Burç Yorumları (15 Kasım – 21 Kasım Haftası)

Yay burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası için burç yorumları neler? Yay burcunu 15 Kasım – 21 Kasım haftası neler bekliyor? Yay burcunu 15 Kasım – 21 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 15 Kasım – 21 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, ay tutulması rutinlerinizi bozabilir. Yay, kademeli iyileştirmeler yapabilirsiniz.

15 Kasım Pazartesi günü sezgi evinizdeki Akrep burcundaki güneş, iletişim evinizde Jüpiter ile kare açı yapıyor. Bugün oldukça sezgiselsin. Gün boyunca semboller ve işaretler görebilirsiniz. Yürürken vahşi bir hayvan kafasını çalılıklardan çıkarabilir. Saate bakıyorsun ve 11:11. Küçük bir internet araştırması size bu alâmetlerin anlamını söyleyecektir. Yay, mesajlar alıyorsunuz.

Sihirli evinizdeki Akrep burcundaki güneş, 16 Kasım Salı günü para evinizdeki Plüton’a 60’lık açı yapıyor. Bir ritüel para girişini artırabilir. Para dizileri gibi Feng Shui tedavilerini ön kapınızın etrafına yerleştirebilirsiniz. Metalik bir altın mum yakabilir ve piyango biletinize biraz mum damlatabilirsiniz. Yay burcu, ılık banyo suyunuza portakal ve ananas esansiyel yağları ekleyerek bir refah banyosu yapabilirsiniz.

Yay Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Koç ayı, haritanızın eğlenceli ve yaratıcı ifadeyi yöneten bölümünü harekete geçirdiğinden, haftanın ilk bölümünde partinin canı olacaksınız. Her zaman çok ışıltılısın sevgili Archer, ama bu kozmik iklim auranı bir sonraki seviyeye taşıyacak ve insanlar sana aşırı derecede çekilecek. İlginiz yüksek talep görse bile, yalnızca hobilerinize ve yakın arkadaşlarınıza odaklanmak için ilham alacaksınız, bu da yalnızca cazibenizi artıracaktır.

Ayın burçları topraklanmış ve şehvetli Boğa’ya çevirdiği on altıncı akşamı işler yavaşlamaya başlayacak. Bu, kenara ittiğiniz herhangi bir tarihte programınıza ve kaleminize göz atmak için iyi bir zamandır. Dolunay on dokuzunda çok erken gerçekleşecek ve sizden fiziksel sağlığınızı kontrol etmenizi isteyecek. Kişisel bakımınız için geciktiyseniz, şimdi fişi çekip kendinizi şımartmanın tam zamanı.

Ay İkizler burcuna geçtiğinde bu sizin için romantik bir uyum sağlayacak ve haritanızın romantik ortaklıkları yöneten bölümünü harekete geçirecektir. Luna ve kuzey düğümü arasındaki bir ittifak, kader karşılaşmalarını beraberinde getirebilir, bu yüzden kucağınıza düşen tatlı anları kaçırmamaya çalışın.

Yay Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Dünyaya neler yapabileceğini göstermeye hazır mısın, Yay? Bu hafta parlama zamanı!

15 Kasım Pazartesi günü güneş Jüpiter ile kare açı yaptığında iletişim yeteneğinizi keşfetmenin zamanı geldi. Kareler genellikle üstesinden gelinmesi gereken bir engel oluşturur, ancak bir kez geçtiğinizde başarılı bir şekilde müzakere edebileceğinizi göreceksiniz. Ertesi gün, güneş Plüton’a altmışlık çizerek iletişim becerilerinizin değerli olduğunu kanıtlıyor! Mars da geri giden Uranüs’e karşı olduğu için, bilinçaltınız sayesinde iş yerinizde beklenmedik bir değişiklik olabilir. Ruh haliniz ve tavrınız işteki hızınızı etkileyebilir! 18 ve 19 Kasım Perşembe ve Cuma günleri, Venüs geri giden Uranüs ile üçgen açı yapacak! Dünyevi üçgen, tempoyu biraz taze tutarken, çalışma hızınızı dengeleyecektir. Beklenmedik uygulamanızın, beyin fırtınanızın, konuşmanızın veya yönteminizin bile büyük ölçüde işe yaradığını görebilirsiniz!

Çalışma haftanız, Cuma günkü dolunay tutulmasıyla sona eriyor ve iş hayatınızı baş başa çağırıyor. Güçlü ay ışığı altında, verimsiz çalışma alışkanlıklarını kaldırıma atmalısınız. Ay, belirli insanlarla veya bir işte çalışmak gibi bir çalışma süresinin sonunu da işaretleyebilir.

Yay Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken tüm cevaplar sizde. Bu yüzden Pazartesi günü tüm soruları olan insanlarla dolup taşarsanız şaşırmayın. (Tavsiyenizi bilgelik ve zeka ile dağıtın, hatta ateşli bir randevu bile alabilirsiniz.) Hafta ortası geldiğinde, nadir bir utangaçlık nöbeti hissedersiniz – biraz sessiz zaman aradığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin. Perşembe akşamından cumartesiye kadar, eğlenceyi seven, neşeli benliğinize hızla geri döner ve ilgi odağı olarak yerinizi alırsınız. Pazar günü, kendi öğle yemeğinizi yapın (iyi bir sandviç yapımcısı olmanız koşuluyla, sembolik ve kelimenin tam anlamıyla da).

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.