Yay Burç Yorumları 9 Kasım 2021

Yay burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 9 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Yay burcunu 9 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 9 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

İnternet üzerinden biriyle flört mü ediyorsun, Yay? Ayın teknoloji seven Kova burcuna geçişi ve meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleri ve yakın çevreniz, iletişim tarzınızdan anlık alışverişlerinize kadar her şeyi çevreleyen temalara duygusal vurgu getiriyor. Birine çevrimiçi olarak söylediklerinizi izleyin ve ekran görüntülerine dikkat edin. Sonuçta, Mars ve Merkür, gizli on ikinci mahremiyet evinizi ateşlemeye devam ediyor, ancak Merkür bu süreçte Satürn’ü kare yapacak. Bazılarınız, çıktığınız birine itiraf etmeye veya uzun süredir görüşmeye gitmeye bile karar verebilirsiniz. Eğer durum buysa, gururunu bir kenara bırak ve her şeyin yoluna girmesine izin ver.

Yay Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Bazıları temizliğin tanrısallığın yanında olduğunu söylüyor ve şu anda küçük şeylerle ilgilenerek ruhi tatmin bulacaksınız. Dolabınızı bir süredir temizlemediyseniz, bunun için iyi bir zaman.

Yay Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Merkür bugün Akrep burcunda Mars ile kavuşum yaptığında, hem iletişimsel tarzınızı hem de inisiyasyonunuzu yansıtmanız isteniyor. Kavuşma, bilinçaltı odağınızın ön saflarında yer alır. Bu iddialı geçiş, meslektaşlarınızdan geri bildirim istemek için mükemmeldir. Aktif dinleme becerilerinizi nasıl geliştirebilirsiniz? Daha iyi müzakere edebileceğin bir şey var mı? Verimliliğinizde tutarlı olduğunuzu düşünüyor musunuz? Mars bugün Satürn ile kare açı yaptığından, geri bildirim almak stresli olabilir. Herhangi bir eleştiriden hoşlanmayabilirsiniz, ancak buna her zaman bir iyileştirme aracı olarak bakabilirsiniz.

Normal günlük aktivitelerinizi sallayın. Sıradanlığı atla – zevki yakala!

Yay Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Yay burcu olarak, sonsuz bir iyimsersiniz. Salı günü gökyüzü, yolunuza duygusal olarak yüklü birkaç barikat koyduğundan, bu doğal tavırla mücadele etmeye çalışabilir. Gerçekçi Oğlak ayı, hayal kırıklığı yaratan Plüton ile birleşerek özgüven ve öz değer etrafındaki iyileşmemiş yaraları aydınlatır. Bu arada, haberci Merkür’ün kızgın Mars ile birleşmesi, ele alınması gereken kendi kendini sabote eden öfke ve bağımsızlık konularını aydınlatıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.